Piłkarz Lechii Gdańsk nie zagra w Arce Gdynia. Zżyty z...
- Bardzo zżyłem się z biało-zieloną społecznością. Doceniam to wszystko, co dla klubu robią kibice. Co do...
Znaleziono 27 artykułów
- Bardzo zżyłem się z biało-zieloną społecznością. Doceniam to wszystko, co dla klubu robią kibice. Co do...
- Nie ma co się oszukiwać. Jesteśmy w sytuacji trudnej, nawet bardzo trudnej, lecz nie jest jeszcze ona bez...
- Jeśli jedna porażka miałaby nas załamywać, to byłoby niefajne. Widzę w szatni chęć regeneracji, rewanżu....
- Jeżeli będziemy w ten sposób punktować - to awansujemy, a kto będzie za nami, to nie pokuszę się o...
Arka Gdynia w 27. kolejce Fortuna 1. Ligi bronić będzie nie tylko pozycji lidera, ale spróbuje poskromić...
Arka Gdynia przedłużyła kontrakt z trenerem. Wojciech Łobodziński podpisał nową umowę obowiązującą do 30...
Hubert Adamczyk po raz pierwszy poważnie przegrywa rywalizację w Arce Gdynia. W dwóch ostatnich meczach...
Arka Gdynia skończyła z serią pięciu kolejek bez zwycięstwa w Fortuna 1. Lidze oraz wróciła do strefy,...
Trefl Sopot podejmuje Śląsk Wrocław w ćwierćfinale Suzuki Pucharu Polski w piątek, 17 lutego, o godz....
Martin Dobrotka w tym sezonie opuścił tylko jeden mecz w Fortuna 1. Lidze, ale nie skończyło się to dobrze...
Czterech piłkarzy Arki Gdynia: Mateusz Stępień, Hubert Adamczyk, Maciej Rosołek i Olaf Kobacki zapewnie nie...
Arka Gdynia czuje się skrzywdzona po porażce z Chrobrym Głogów 0:1. Zdaniem żółto-niebieskich sędzia Łukasz...
Arka Gdynia w sezonie 2021/22 ma spory komfort w kwestii młodzieżowców. Olaf Kobacki, Maciej Rosołek czy...
Kacper Skóra był młodzieżowcem, który od początku rundy regularnie grał w Arce Gdynia. Odważna gra...
"Arka Gdynia musi uważać, bo pierwsze i drugie miejsca odjeżdżają, a i baraże stają się niewiadomą. Nie ma...
- Prawdziwy kibic jest z drużyną na dobre i na złe i rozumie, że w sezonie drużynie przytrafiają się różne...
- Chcieliśmy grać krótkimi podaniami, posiadać piłkę, dominować, ale nie zrobiliśmy tego. Śląsk Wrocław...
- Wiadomo, że są zespoły, które nie leżą Arce Gdynia. Nie wiem, dlaczego? Przynajmniej dla mnie jest to nie...
- Nie ma tutaj pustych słów. Cały czas staramy się podnosić tę poprzeczkę koleżeństwa i takiej serdeczności...
- Mam nadzieję, że skończymy stąpać po kruchym lodzie od meczu do meczu i w końcu przełamiemy się - mówi...