Bramkarz Arki Gdynia pójdzie w ogień. Damian Węglarz:...
- Moje odczucie jest takie, jakbym mecz przegrał, a nie zremisował. Nie ukrywajmy, że nie jesteśmy...
Znaleziono 34 artykuły
- Moje odczucie jest takie, jakbym mecz przegrał, a nie zremisował. Nie ukrywajmy, że nie jesteśmy...
Michał Marcjanik w pierwszej drużynie rozegrał już 282 mecze i jeszcze tej jesieni może znaleźć się na 4....
- Przed spotkaniem zakładamy sobie pewne rzeczy. Myślę, że część realizujemy w dużym stopniu. Jednak...
- Przeciwnik musi czuć, że przyjechał na trudny teren. Jeśli chcemy awansować, to musimy wygrywać przede...
Arka Gdynia strzeliła sześć goli od początku sezonu 2021/22. Tylko jeden z nich została zapisany w...
Arka Gdynia w czterech z pięciu meczów sezonu 2021/22 straciła gole, a w jedynym, w którym zachowała czyste...
Sebastian Milewski jest kandydatem do zajęcia miejsca na środku drugiej linii Arki Gdynia, które zwolnił...
- Uważam, że dalej jesteśmy w grze. Do końca sezonu będą jeszcze przetasowania i będzie się działo. To nie...
Arka Gdynia wciąż goni miejsca premiowane bezpośrednim awansem do ekstraklasy, ale już nie musi oglądać się...
Arka Gdynia przypomina, że ligowa piłka nożna to przede wszystkim gra o ligowe punkty, a nie dla wrażeń...
2020 rok był dla gier zespołowych nietypowy ze względu na pandemię koronawirusa. Trójmiejscy ligowcy mimo...
- Nie ogląda się wielu takich meczów na poziomie I ligi. Było to jedno z lepszych spotkań. Niestety...
Arka Gdynia ustaliła terminy meczów I-ligowych na własnym stadionie w rundzie jesiennej. Aż sześć z ośmiu...
- Jeśli chodzi o pierwsze mecze po pandemii, miałem lekki problem z kolanem, ale zgłosiłem trenerowi, że...
Lechia Gdańsk zagra z Górnikiem Zabrze w 13. kolejce ekstraklasy. Początek gry na Stadionie Energa Gdańsk...
Arka Gdynia za kadencji Jacka Zielińskiego rozegrała 12 meczów w ekstraklasie. W pierwszych siedmiu...
Kurczą się szeregi Arki Gdynia. Rafał Siemaszko już zakończył sezon, a szansę na grę w czwartek Michała...
- Przepraszam kibiców. Moja czerwona kartka w głównej mierze przyczyniła się do tego, że odpadliśmy z...
Piłkarze Lechii Gdańsk są faworytem do tego, aby zakończyć rundę jesienną na fotelu lidera ekstraklasy....
Arka Gdynia Zbigniewa Smółki strzela, ale i traci więcej goli niż drużyny, które prowadzili w jesienią 2016...