Ligowiec Roku 2024. Kamila Podgórna planuje grać w VBW...
- Zaczynałam już w liceum. Później zaczęła się kariera seniorska, a z biegiem czasu moje życie prywatne...
Znaleziono 95 artykułów
- Zaczynałam już w liceum. Później zaczęła się kariera seniorska, a z biegiem czasu moje życie prywatne...
Rekordowy parkrun, biegi na orientację, otwarcie nowego pubu bilardowego i wycieczka rowerowa to kilka z...
Weekend 15-16 czerwca w Trójmieście będzie świetem lekkiej atletyki. W sobotę, 15 czerwca na stadionie...
Już w te sobotę, 15 czerwca o godzinie 17 na stadionie GOS-u przy al. Grunwaldzkiej 244 odbędzie się 52....
Amberman powrócił, a stadion żużlowy w Gdańsku znów zamienił się w poligon dla miłośników biegów...
Energa Wybrzeże Gdańsk przedstawiła awizowany skład na wyjazdowy mecz z #OrzechowaOsada PSŻ Poznań. Nie...
Krzysztof Sabisz przebiegł maratony na każdym z siedmiu kontynentów i jest jedną z niespełna 400 osób na...
Uprawianie sportu zimą niesie ze szereg korzyści dla naszego organizmu. Wśród nich warto wymienić przede...
Wielogodzinna praca przy komputerze, długie oglądanie telewizji, nieustanne wpatrywanie się w ekran...
Lekkoatletyka nazywana jest królową sportu. Pokazali to chociażby nasi reprezentanci, którzy z igrzysk...
W sobotę, 17 kwietnia, gdyńskie lasy w okolicach dawnego Polifarbu zamienią się w teren zmagań dla...
Jest pisarką, redaktorką, nauczycielką jogi, autorką książek: "Szczęśliwi biegają ULTRA" oraz "Mam tak samo...
Spacer po jednej z gdańskich dzielnic, zwiedzanie Stoczni Gdańskiej z przewodnikiem, nocne odkrywanie...
Do świąt zostały niecałe dwa tygodnie, więc pewnie i u was przygotowania idą pełną parą? Weźcie głęboki...
Katarzyna Wojtera prowadzi darmowe zajęcia dla świeżo upieczonych rodziców i ich pociech. Ćwiczenia...
Smukłe uda i wyrzeźbione pośladki to marzenie niemal każdej z pań. W 26. odcinku "Aktywnej babeczki"...
- Uważam, że biegi długie, trwające dobę lub więcej, są zdrowsze dla organizmu niż start na 10 km w bardzo...
W 12. odcinku cyklu "Aktywna babeczka" poruszamy znaczenie muzyki w treningu. Czy słuchawki to w ogóle...
Taniec szkocki i irlandzki to bardzo intensywna forma aktywności fizycznej, która daje nie tylko frajdę,...
- W przyszłym roku na pewno wystartuję w I lidze. Nie wykluczam, że w Gdańsku. Było między nami różnie, ale...