Piotr Gotowała: sprzedaż pieczywa zależy nawet od pogody
Piotr Gotowała prowadzi sieć piekarni, w których sprzedaje pieczywo w siedmiu gdyńskich lokalizacjach....
Znaleziono 20 artykułów
Piotr Gotowała prowadzi sieć piekarni, w których sprzedaje pieczywo w siedmiu gdyńskich lokalizacjach....
16 stycznia 2025 roku to dzień, w którym kosmiczne energie będą sprzyjać introspekcji i refleksji. Księżyc...
7 stycznia 2025 roku to dzień pełen kosmicznych wibracji, które mogą wpłynąć na różne aspekty życia....
23 września 2024 roku przynosi ze sobą wyjątkową energię, która może wpłynąć na różne aspekty życia. Słońce...
17 sierpnia 2024 roku przynosi ze sobą wyjątkowe układy planetarne, które mogą wpłynąć na naszą codzienność...
21 maja 2024 roku to dzień, w którym kosmiczne energie przynoszą dynamiczne zmiany i nowe możliwości....
Gdy nadchodzi listopad roku 1938, jesień nad Bałtykiem nadal się nie zmienia, wciąż jest "długo i wyjątkowo...
Roman Wróblewski to muzyk, który kiedyś współtworzył kilka popularnych trójmiejskich kapel. Później jednak...
Życie artysty teatralnego nie jest usłane różami. Starzeje się na oczach publiczności, zawsze musi być w...
W schronisku dla bezdomnych zwierząt Sopotkowo w Sopocie znajduje się obecnie blisko 100 kotów. To wyraźnie...
- Urodziłem się po to, aby grać w piłkę. Myślałem o niej, odkąd pamiętam. Mój przyjaciel Kebba Ceesay,...
Jedni najchętniej piją ją tylko na mieście, inni w pracy, jeszcze inni nie wyobrażają sobie rozpoczęcia...
Jemy na mieście to cykl artykułów, w których opisujemy trójmiejskie restauracje. Testowane dania zamawiamy...
Jemy na mieście to cykl artykułów, w których opisujemy trójmiejskie restauracje. Testowane dania zamawiamy...
Zima to czas, w którym nasza skóra narażona jest na działanie wielu niekorzystnych czynników. W chłodne dni...
Małgorzata Wasik opowiedziała nam o tym, dlaczego unika sezonowych trendów i najwięcej wymaga od siebie....
Wciąż jeździmy na rowerach! Poprzednia edycja przełajowej ustawki pt. Dre Rowery Cyclocross, która odbyła...
Zima w sposób szczególny doskwiera pasażerom komunikacji zbiorowej, szczególnie jeżeli muszą długo czekać...
Problem nie dotyczy tylko zimy, ale w ostatnich, bardzo mroźnych dniach jest wyjątkowo widoczny. Nie wiem...
DZIEŃ 1 Niestety, z tego co pamiętam, dzień ten zaczął się szaro, buro i ponuro. Pomimo nienajlepszych...