Jaki prezent komunijny wybrać?
Dzień Pierwszej Komunii Świętej to wyjątkowa chwila w życiu młodego człowieka. To czas duchowego...
Znaleziono 58 artykułów
Dzień Pierwszej Komunii Świętej to wyjątkowa chwila w życiu młodego człowieka. To czas duchowego...
Wiosna rozkręca się na dobre, a wraz z nią tempo imprez w Trójmieście, których z dnia na dzień przybywa...
Absolwenci VIII Liceum Ogólnokształcącego w Gdańsku postanowili przenieść się w czasie. W Hotelu Novotel...
Po dwudziestu latach od premiery albumu "Nieprzyzwoite piosenki" Anita Lipnicka i John Porter ponownie...
We wtorek wieczorem podczas uroczystej gali w Warszawie po raz 32. zostały wręczone nagrody Paszporty...
Nie lubię określenia "wyciskacz łez", ponieważ kojarzy mi się ono z instrumentalnym traktowaniem widza i z...
Recenzja "Listy do M. Pożegnania i powroty" - jaka jest nowa część? "Listów do M." powstało już tyle, że...
Program "Moja mama i twój tata" przedstawia podróż uczestników, którzy przełamują swoje lęki, aby dać sobie...
Daria Zawiałow na Ladies Jazz Festivalu - podczas tego koncertu wydarzyło się wiele: od problemów z...
W czwartek, 20 czerwca, poznaliśmy listę restauracji, które otrzymały wyróżnienie w przewodniku Michelin...
Sala wypełniona po brzegi, scena pełna młodych czytelników oraz wielkie literackie emocje i wzruszenia. We...
Lechia Gdańsk efektownie pożegnała się z własną publicznością, a w niedzielę, 26 maja o godzinie 15...
Czwarta edycja Balu Równych Szans w Gdańskim Teatrze Szekspirowskim za nami. Tym razem zbierano na podjęte...
Nieczęsto zdarza się sytuacja, gdy wychodzę z teatru z przekonaniem, że oto byłam świadkiem czegoś...
Przemyślany scenariusz, trzy części koncertu oddzielone prywatnymi materiałami wideo z podróży po Stanach...
Ponad 2 tys. kibiców zgromadziło się na legendarnej "Górce" w Gdyni przy ul. Ejsmonda na X...
Energetyczna muzyka w tle i dostojnie maszerujący w zwolnionym tempie bohaterowie. Podobnych scen-wizytówek...
Wyobraźmy sobie, że rynek świątecznych filmów w naszym kraju jest choinką, a poszczególne produkcje...
Ninja Warrior Polska startuje po raz szósty. We wtorek, 30 sierpnia, o godz. 20:05 w premierowym odcinku...
Mariza jest jedną z najpopularniejszych ambasadorek fado na świecie, dlatego liczna frekwencja podczas jej...