Najbardziej szalone mecze Lechii Gdańsk na stadionie w...
Trener John Carver jako asystent w Newcastle United brał udział w meczu z Arsenalem Londyn, w którym jego...
Znaleziono 59 artykułów
Trener John Carver jako asystent w Newcastle United brał udział w meczu z Arsenalem Londyn, w którym jego...
- Po tych dwóch pierwszych spotkaniach mamy wiele do poprawy, jeżeli chodzi o aspekty piłkarskie. Na pewno...
Inauguracja 2025 roku gdańskich hokeistów w 1. lidze MHL przypadła na weekend 25-26 stycznia. W sobotę...
Arka Gdynia zarządziła ciszę medialną. Przed meczem barażowym z Odrą Opole nie będzie nawet konferencji...
IV-ligowe derby Trójmiasta rozstrzygnęły się na korzyść Jaguara Gdańsk, który na Narodowym Stadionie Rugby...
Drużyna Tylko Lechia Gdańsk w pierwszym meczu w historii klubu wygrała z zespołem Respect Przejazdowo 4:3...
Arka Gdynia w meczu z Chojniczanką atakowała w formacji 1-3-4-2-1, ale broniła już w ustawieniu 1-4-2-3-1....
- Hanysy na pewno są charakterne - podkreśla Ryszard Wieczorek, który sam wywodzi się ze Śląska. Według...
Lechia Gdańsk przeprosiła w mediach społecznościowych za degradację po 15 latach gry w ekstraklasie i...
Dusan Kuciak przeciwko Miedzi Legnica rozegrał dwusetny mecz w barwach Lechii Gdańsk. W następnej kolejce...
To już trzeci sezon, w którym nie ma piłkarskich derbów Trójmiasta na najwyższym szczeblu krajowych...
- Po wyleczeniu kontuzji nie byłem do końca sobą i nie czułem takiej pewności siebie, jak wcześniej....
- Byłem w szoku, nie wiedziałem jak się zachować. Najlepszy moment był jednak już, gdy wróciliśmy na swoją...
Torus Wybrzeże Gdańsk przegrał u siebie z MMTS Kwidzyn 24:26 (12:12) w 22. kolejce PGNiG Superligi. Derby...
Arka Gdynia w drugim meczu z rzędu na własnym boisku dała swoim kibicom wielkie emocje, ale w...
Po meczu Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław jednym z najbardziej zadowolonych ludzi na Polsat Plus Arena Gdańsk...
Arka Gdynia awansowała do 1/8 finału Fortuna Puchar Polski po zwycięskim golu w 94. minucie. Lechia Gdańsk...
Bałtyk Gdynia pokonał na boisku bocznym przy ul. Olimpijskiej GKS Przodkowo 2:1 (1:1) w 33. kolejce III...
Arka Gdynia w 29. kolejce Fortuna I liga mierzyć się będzie na wyjeździe nie tylko z GKS Bełchatów, z...
Arka Gdynia odrobi zaległości w Fortuna I liga. Natomiast dla zespołu Bruk-Bet Termalica Nieciecza będzie...