Ponad milion zł dla klubów. Najlepsi na Pomorzu: AZS...
W drugiej edycji Pomorskiego Klubu Sportowego na nagrody przeznaczono ponad milion złotych. To jej niemal...
Znaleziono 175 artykułów
W drugiej edycji Pomorskiego Klubu Sportowego na nagrody przeznaczono ponad milion złotych. To jej niemal...
- Wiem, że w Wybrzeżu Duńczycy czują się bardzo dobrze. Mamy dobrego trenera, dobrze czujemy się ze sobą,...
To koniec przygody PGE Wybrzeża Gdańsk z Pucharem Polski w sezonie 2024/25. Broniąca tytułu Orlen Wisła...
Karol Czubak zwyciężył w 13. Plebiscycie Trojmiasto.pl na Najlepszego Ligowca Roku 2024 w Trójmieście....
- Wspieramy sport, kulturę i edukację w sposób przemyślany i zrównoważony, z naciskiem na transparentność i...
Tylko do północy w niedzielę, 26 stycznia można głosować w 13. Plebiscycie na Najlepszego Ligowca Roku 2024...
- Postanowiłem zostać i pomóc w wywalczeniu awansu. Klub chciał zbudować silną drużynę. Podpisanie ze mną...
Ponad milion złotych przeznaczył Gdański Ośrodek Sportu na remont toru na stadionie żużlowym przy ul....
Karol Czubak, a za nim kolejni piłkarze: Camilo Mena i Maksym Chłań - tak wygląda czołówka 13. Plebiscytu...
- Zaczynałam już w liceum. Później zaczęła się kariera seniorska, a z biegiem czasu moje życie prywatne...
PGE Wybrzeże Gdańsk zakończyło zmagania podczas Memoriału Leona Walleranda w Centrum Sportu GUMed z...
- Od kiedy tylko trenuję piłkę ręczną, gra w reprezentacji Polski była moim marzeniem. Wielokrotnie, gdy...
W poniedziałek, 13 stycznia, w samo południe ruszyło głosowanie na Najlepszego Ligowca Roku 2024 w...
Kamila Podgórna, koszykarka VBW Gdynia, Kornel Poźniak, piłkarz ręczny PGE Wybrzeża Gdańsk oraz...
Po raz trzynasty wybierzecie Najlepszego Ligowca Roku w Trójmieście. Głosowanie ruszy w poniedziałek, 13...
20 grudnia upłynął termin składania ofert na prace remontowe na stadionie im. Zbigniewa Podleckiego w...
Tomasz Grzegorczyk otrzymał najwyższą średnią not ze 107 zawodniczek, zawodników i trenerów, których...
Duńczycy są najliczniej reprezentowaną nacją, jeśli chodzi o zawodników zagranicznych jeżdżących w barwach...
Biorąc po uwagę najpopularniejsze dyscypliny i rozgrywki ligowe drużyny z Gdańska, Sopotu i Gdyni w...
PGE Wybrzeże Gdańsk w świetnym stylu zakończyło 2024 rok. Szczypiorniści pokonali na wyjeździe Corotop...