Ponad milion zł dla klubów. Najlepsi na Pomorzu: AZS...
W drugiej edycji Pomorskiego Klubu Sportowego na nagrody przeznaczono ponad milion złotych. To jej niemal...
Znaleziono 342 artykuły
W drugiej edycji Pomorskiego Klubu Sportowego na nagrody przeznaczono ponad milion złotych. To jej niemal...
- Piłka ręczna jest w mojej rodzinie od zawsze. Tata grał, mama grała, siostra gra. Teraz tata jest...
W spotkaniu 20. kolejki Orlen Superligi mężczyzn w piłce ręcznej PGE Wybrzeże Gdańsk w hali GUMed w derbach...
Nowy zawodnik PGE Wybrzeża Gdańsk Mykola Protsiuk po raz pierwszy zagra przed swoją publiką. Wcześniej grał...
To koniec przygody PGE Wybrzeża Gdańsk z Pucharem Polski w sezonie 2024/25. Broniąca tytułu Orlen Wisła...
W sobotę, 8 lutego o godz. 16 PGE Wybrzeże Gdańsk zawalczy o miejsce w Final Four Pucharu Polski. Zadanie...
PGE Wybrzeże Gdańsk pokonało na wyjeździe Rebud KPR Ostrovię Ostrów Wielkopolski 33:29 (18:15) w 1/8 finału...
Piłkarze ręczni PGE Wybrzeża Gdańsk po raz pierwszy w 2025 roku zagrają w oficjalnym meczu. W poniedziałek,...
Karol Czubak zwyciężył w 13. Plebiscycie Trojmiasto.pl na Najlepszego Ligowca Roku 2024 w Trójmieście....
Karol Czubak, a za nim kolejni piłkarze: Camilo Mena i Maksym Chłań - tak wygląda czołówka 13. Plebiscytu...
- Zaczynałam już w liceum. Później zaczęła się kariera seniorska, a z biegiem czasu moje życie prywatne...
PGE Wybrzeże Gdańsk zakończyło zmagania podczas Memoriału Leona Walleranda w Centrum Sportu GUMed z...
- Od kiedy tylko trenuję piłkę ręczną, gra w reprezentacji Polski była moim marzeniem. Wielokrotnie, gdy...
W poniedziałek, 13 stycznia, w samo południe ruszyło głosowanie na Najlepszego Ligowca Roku 2024 w...
Kamila Podgórna, koszykarka VBW Gdynia, Kornel Poźniak, piłkarz ręczny PGE Wybrzeża Gdańsk oraz...
Po raz trzynasty wybierzecie Najlepszego Ligowca Roku w Trójmieście. Głosowanie ruszy w poniedziałek, 13...
Tomasz Grzegorczyk otrzymał najwyższą średnią not ze 107 zawodniczek, zawodników i trenerów, których...
Biorąc po uwagę najpopularniejsze dyscypliny i rozgrywki ligowe drużyny z Gdańska, Sopotu i Gdyni w...
PGE Wybrzeże Gdańsk w świetnym stylu zakończyło 2024 rok. Szczypiorniści pokonali na wyjeździe Corotop...
Karol Czubak odpowiadał na pytania czytelników Trojmiastp.pl jako Ligowiec Listopada 2024 roku. Jedno z...