Malik Montana w Sverze. Kontrowersyjny raper przyciągnął...
Jeden z najbardziej rozpoznawalnych artystów nowej fali rapu w Polsce, zaliczany do gangsta rapu lub...
Znaleziono 203 artykuły
Jeden z najbardziej rozpoznawalnych artystów nowej fali rapu w Polsce, zaliczany do gangsta rapu lub...
Genzie w piątek wleciało na scenę Ergo Areny i rozkręciło niezłą imprezę w ramach trasy "Offline". Fani...
W marcu jak w garncu i podobnie jest w tym tygodniu w Trójmieście i w naszym Kalendarzu imprez. Czego tu...
Tajemniczy zamek i bezwzględna walka o zaufanie. Powróciła druga odsłona programu "The Traitors. Zdrajcy",...
Open'er 2025: poznaliśmy kolejnych headlinerów. Do line-upu dołączyła prawdziwa muzyczna legenda - formacja...
Firma Pokémon Company International ogłosiła, że nowe rozszerzenie do najlepiej sprzedającej się gry...
W niedzielny wieczór gwiazdy kulinariów i show biznesu połączyły siły, aby pomóc Tomkowi Jakubiakowi,...
Po latach nieobecności "You Can Dance" powraca, aby znów zawładnąć sercami widzów. To właśnie w Gdańsku, na...
Prezydent Sopotu Magdalena Czarzyńska-Jachim zadebiutowała na małym ekranie w roli... modelki. Telewizja...
Michał Kassin, tancerz zawodowo związany w Teatrem Muzycznym w Gdyni, który po raz kolejny pojawił się w...
Program "Moja mama i twój tata" przedstawia podróż uczestników, którzy przełamują swoje lęki, aby dać sobie...
Trzy dni. Przeszło 80 wydawnictw. Ponad 100 pisarzy, pisarek i zaproszonych gości z Polski i zagranicy....
4 września ruszy 13. edycja "Top Model", programu, w którym uczestnicy i uczestniczki walczą o popularność,...
Kiedy pisałam o finale trylogii "Kolory zła", nie spodziewałam się, że autorka zaskoczy swoich fanów i...
16 tytułów powalczy w tym roku o Złote Lwy podczas 49. Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni. Wśród...
Wakacje rozpoczęły się na dobre i wkraczamy już w drugi tydzień lata. W tym tygodniu dużo się dzieje...
W latach 90. Amazonka przy ul. Krzywoustego 13 była jednym z najpopularniejszych nocnych klubów w Gdańsku....
Jason Momoa wyjechał już z Gdańska i obecnie przebywa wraz z ekipą filmową w Londynie. Podczas trzydniowej...
Sunset Square, nowy festiwal organizatorów popularnego Sunrise w Kołobrzegu, po zeszłorocznym sukcesie...
Jason Momoa kontynuuje wizytę w Gdańsku. Po wczorajszych zdjęciach na terenie gdańskiej stoczni i noclegu w...