Ligowiec Roku 2024. Maksym Chłań: Czuję się doceniony....
- Czuję się doceniony. Mam tu dobre warunki do życia. Chciałbym tu jeszcze trochę pograć. Najważniejsze...
Znaleziono 109 artykułów
- Czuję się doceniony. Mam tu dobre warunki do życia. Chciałbym tu jeszcze trochę pograć. Najważniejsze...
- Riki jest kapitanem Lechii. To dobry kapitan, który staje w obronie swoich kolegów i reprezentuje klub...
Lechia Gdańsk w maju wygrała rozgrywki I-ligowe z 6-punktową przewagą nad GKS Katowice i aż 12-punktową nad...
John Carver jest dziewiątym zagranicznym szkoleniowcem, który prowadzi Lechię Gdańsk. Jego poprzednicy...
Lechia Gdańsk zremisowała z Legią Warszawa 1:1 (1:0) w trzecim letnim sparingu. W Książenicach Szymon...
Lechia Gdańsk zremisowała z II-ligową Chojniczanką 1:1 (1:1) w drugim letnim sparingu. Gola strzelił Camilo...
Lechia Gdańsk zabrała 25 piłkarzy na kilkudniowe zgrupowanie w Cetniewie. Trener Szymon Grabowski zabrał...
Planowany na sobotę, 29 czerwca o 13:00 we Wronkach sparing Lechii Gdańsk z Lechem Poznań został odwołany....
Piłkarze Lechii Gdańsk przygotowują się do nowego sezonu. Przypomnijmy, że rozgrywki PKO BP Ekstraklasy...
Lechia Gdańsk we wtorek badaniami medycznymi i testami biegowymi rozpoczęła przygotowania do nowego sezonu...
Lechia Gdańsk po raz szósty w historii zdobyła awans do ekstraklasy, a po raz drugi udało jej się to już po...
Jeśli w piątek, 10 maja punktów nie straci GKS Katowice, to Lechia Gdańsk następnego dnia w meczu z Wisłą w...
Lechia Gdańsk w 28. kolejce bronić będzie pozycji lidera w wyjazdowym meczu z Górnikiem Łęczna, który jest...
- Na pewno podejdziemy do tego spotkania z nastawieniem bardzo ofensywnym. Jestem przekonany, że...
Lechia Gdańsk wzmocniła się w ofensywie, mimo że podstawowi skrzydłowi już w tym roku zdobyli więcej goli...
O północy 27 lutego zamknie się okno transferowe zima 2024 w Polsce. To oznacza, że po tym terminie będzie...
Rifet Kapić, który pauzował z powodu kartek oraz Dawid Bugaj, mający przed tygodniem kłopoty zdrowotne,...
- To jest na tyle duży klub, i na tyle duże miasto, że tutaj nikt nikogo nie musi uświadamiać, jaki jest...
Lechia Gdańsk przed ostatnim tygodniem zgrupowania w Turcji lizała rany i regenerowała siły. Już wiadomo,...
Lechia Gdańsk nie przeprowadziła żadnego zimowego transferu. Jednak jest jeszcze sporo czasu na to, żeby...