Flavio Paixao wraca do gry. Najlepszy snajper Lechii...
Lechia Gdańsk zmierzy się z Legią Warszawa w piątek, 18 października o godzinie 20:30. Ostatni mecz tych...
Znaleziono 12 artykułów
Lechia Gdańsk zmierzy się z Legią Warszawa w piątek, 18 października o godzinie 20:30. Ostatni mecz tych...
Lechia Gdańsk po 15 latach nieprzerwanych występów w ekstraklasie rozegra ostatni mecz u siebie w...
Lechia Gdańsk w sobotę, 20 maja o godzinie 20 rozpocznie ostatni mecz w PKO BP Ekstraklasie przed własną...
- Chciałem osiągnąć jeszcze jeden cel - tytuł mistrza Polski, a to był najgorszy rok dla klubu i dla mnie...
- Dla mnie to kumulacja niewiarygodnej ilości błędów popełnionych przez zarząd klubu, dział sportowy,...
- Wierzę w cuda na boisku, że jeszcze mogliśmy to wyciągnąć. Teraz liczyć na to, że ktoś nie dostanie...
Lechia Gdańsk przeprosiła w mediach społecznościowych za degradację po 15 latach gry w ekstraklasie i...
Lechia Gdańsk przegrała u siebie z Zagłębiem Lubin 1:3 (1:1). Ten wynik oznacza, że już na trzy kolejki...
Lechia Gdańsk nie może przegrać u siebie z Zagłębiem Lubin, jeśli chce zachować matematyczne szanse na...
Lechia Gdańsk na mecz 31. kolejki w PKO BP Ekstraklasie przywróci do składu Dusana Kuciaka i Mario Malocę....
26 piłkarzy weszło do kadry Lechii Gdańsk na zgrupowanie w Turcji. Poza drużyną znalazł się Aleksandar...
Menedżer Macieja Makuszewskiego czeka na ofertę indywidualnego kontraktu dla swojego podopiecznego. Zdaniem...