Wypadek Daniela Kaczmarka. Żużlowiec Wybrzeża Gdańsk...
Oskar Fajfer, Wiktor Przyjemski, Krzysztof Buczkowski i Gleb Czugunow wywalczyli awans do Challenge IMP w...
Znaleziono 21 artykułów
Oskar Fajfer, Wiktor Przyjemski, Krzysztof Buczkowski i Gleb Czugunow wywalczyli awans do Challenge IMP w...
We wtorek, 15 kwietnia, na gdańskim torze odbędą się eliminacje Indywidualnych Mistrzostw Polski. W stawce...
W czwartkowe popołudnie poznaliśmy awizowane składy na niedzielne spotkanie 12. kolejki Metalkas 2....
Energa Wybrzeże Gdańsk w niedzielę, 7 lipca, o godz. 14 zmierzy się na wyjeździe z Abramczyk Polonią...
Energa Wybrzeże Gdańsk nadal ma wielkie problemy z juniorami. Mimo wypożyczenia dwóch takich żużlowców z...
- Chcę być liderem formacji juniorskiej - mówi nam Miłosz Wysocki. Młody żużlowiec Energi Wybrzeże Gdańsk...
- Osobiście uważałem, że spotkanie nie powinno się odbyć (...). Jestem bardzo sfrustrowany - przekazał...
Energa Wybrzeże Gdańsk zmierzy się z drużyną Abramczyk Polonią Bydgoszcz w niedzielę, 5 maja, o godz. 14....
Oficjalne wyniki wyborów do sejmiku województwa pomorskiego. 20 mandatów dla Koalicji Obywatelskiej (60,6...
W czwartek, 3 sierpnia na stadionie im. Zbigniewa Podleckiego odbyły się eliminacje do finału Młodzieżowych...
Sebastian Szostak (Ostrovia) z kompletem punktów wygrał 5. rundę Zaplecza Kadry Juniorów na stadionie im....
W środę, 7 czerwca o godz. 16:30 w Gdańsku odbędzie się 5. runda turnieju Zaplecza Kadry Juniorów. Wstęp na...
- Ten sezon od początku nie był usłany różami. Najpierw wypadł nam lider zespołu Wiktor Kułakow, później...
Piotr Gryszpiński zajął miejsce kontuzjowanego Adriana Gały w awizowanym składzie Zdunek Wybrzeża Gdańsk na...
Dwa kluby spod szyldu Wybrzeże Gdańsk połączyły siły. Jeśli kupisz bilet na inauguracyjny mecz w eWinner...
Znamy awizowane składy na inauguracyjny mecz eWinner 1. Liga Żużlowa. W sobotę, 9 kwietnia o godzinie 16:30...
Poznaliśmy terminarz eWinner 1. Liga Żużlowa. Sezon wystartuje 9 kwietnia. Zdunek Wybrzeże Gdańsk już na...
Okno transferowe w polskich ligach żużlowych dobiegło końca. Prezentujemy składy rywali Zdunek Wybrzeże...
Okno transferowe w eWinner 1. Liga Żużlowa otwarte będzie od 1 do 14 listopada. Jednak w tym okresie nie...
Drew Kemp zajmie miejsce rezerwowego w awizowanym składzie Zdunek Wybrzeże Gdańsk na mecz z Cellfast Wilki...