Arka Gdynia. Nowy trener czy Tomasz Grzegorczyk na stałe?...
Tomasz Grzegorczyk na dłużej jak i zatrudnienie nowego trenera - oba te warianty w Arce Gdynia są obecnie...
Znaleziono 84 artykuły
Tomasz Grzegorczyk na dłużej jak i zatrudnienie nowego trenera - oba te warianty w Arce Gdynia są obecnie...
Arka Gdynia zremisowała z Wisłą w Krakowie 2:2 (0:1) na zakończenie 5. kolejki Betclic 1. Ligi. Po podziale...
Zmarł Franciszek Smuda. Jako że były selekcjoner reprezentacji Polski aż trzykrotnie pracował w Wiśle...
Po raz pierwszy od powstania stadionu w Letnicy, nie będzie on areną rozgrywek w piłkarskim Euro, ani też...
Coraz bliżej decyzji o tym, że mecz kwalifikacyjny do mistrzostw Europy w piłce nożnej Polska - Albania 27...
- Dzięki rugby poznałem wielu ludzi, byłem w tylu różnych miejscach. Jestem zadowolony z tego co...
Lechia Gdańsk na razie nie zostanie sprzedana. Większościowy akcjonariusz za swój pakiet oczekuje więcej...
Już po raz jedenasty Lechia Gdańsk w obecnym układzie właścicielskim, czyli od 2014 roku, szuka nowego...
Lechia Gdańsk zdecydowała się na powrót Michała Buchalika. 32-letni bramkarz wziął udział w dwóch...
Arka Gdynia w 20. kolejce Fortuna I liga ugości wicelidera. W sobotę, 13 marca o godzinie 12:40 może o...
- Wiek to tylko liczba. Chcę zrobić najlepsze wrażenie na kibicach i ludziach związanych z klubem, by ich...
- Jestem osobą, która nie lubi wprowadzać obcych do swojego życia. Nie udzielam się mocno w mediach, a tym...
- Artur Sobiech to dobry napastnik. Jest kilka klubów nim zainteresowanych. Musimy więc spokojnie...
- Seria bez zwycięstwa bardzo nam ciążyła. Cieszymy się, gdyż sytuacja stawała się bardzo nieciekawa -...
- Jestem trenerem i za to odpowiadam. Całą winę biorę na siebie. Zawodników proszę zostawić w spokoju -...
Piątkowe wyniki 27. kolejki ekstraklasy sprawiły, że co prawda Arka Gdynia spadła na 12. miejsce w...
Lechia potwierdziła, że to Piotr Nowak będzie trenerem biało-zielonych. Jednak umowa wejdzie w życie...
Dawid Banaczek na pewno poprowadzi piłkarzy Lechii Gdańsk w niedzielnym meczu ze Śląskiem Wrocław, a...
Mecze z Niemcami to dla polskich piłkarzy okazja, aby na trwałe zapisać się w historii krajowej piłki...
- Wisła nam nie leży, ale przyszedł czas na przełamanie - zapewniał Piotr Wiśniewski, który przed meczem...