Nie będzie wieżowców w miejsce Manhattanu. Plany...
Władze Gdańska ugięły się pod presją mieszkańców i radnych dzielnicy. Dla rejonu Manhattanu we Wrzeszczu, a...
Znaleziono 84 artykuły
Władze Gdańska ugięły się pod presją mieszkańców i radnych dzielnicy. Dla rejonu Manhattanu we Wrzeszczu, a...
Działają na Facebooku od blisko 12 lat, a ich profil nazywa się "Nieoznakowane radiowozy Policji". Chcą...
Teren centrum handlowego Manhattan będzie objęty planem zagospodarowania. Radni miasta wyrazili aprobatę...
Ponad 300 zdjęć przywołujących niezwykłą historię Gdańska zostanie po raz pierwszy opublikowane w albumie...
Jak będzie wyglądał nowy Manhattan we Wrzeszczu? Tego jeszcze nie wiemy. Pewne jest jednak to, że...
30 metrów - na taką maksymalną wysokość zgadzają się władze miasta w kontekście zabudowy na terenie centrum...
Jaką formę przyjmie nowa zabudowa na terenie centrum handlowego Manhattan we Wrzeszczu? To pytanie od...
Powojenna odbudowa Gdańska, a zwłaszcza Wrzeszcza, miała na celu nie tylko zaspokojenie potrzeb...
Gdańska Szkoła Artystyczna przywiozła worek medali z mistrzostw świata World Artistic Dance Federation,...
W piątek 30 września otwarto czwarty sklep Dealz w Gdańsku. Sklep znajduje się w Galerii Przymorze przy...
Dobrym pomysłem na aktywne spędzenie czasu w czasie jesieni może okazać się wyprawa do kręgielni. W...
Rozpoczęły się wakacje, a wraz z nimi... coraz częstsze przypadki porzuceń zwierząt domowych. Wczoraj, we...
Gdańsk rozpoczyna dyskusję nad sposobem zagospodarowania terenów wzdłuż al. Grunwaldzkiej. Zmieniające się...
Władze centrum handlowego Manhattan wraz ze Stowarzyszeniem Morena, Okręgiem Pomorskim ZHR oraz Trójmiejską...
Nadchodzi czas powrotu z hal na boiska na świeżym powietrzu. W zależności od nawierzchni - naturalnej czy...
- Doświadczyłem sytuacji, w których ze względu na limit ze sklepów wypraszali klientów. Oświadczałem...
Jak zmieniał się Nowy Port? Gdzie mieściła się nietypowa kawiarnia ze skrzydłami? Jakie sławy, poza...
Kręgielnie okazują się dobrym sposobem na wykorzystanie wolnego czasu jesienną porą. Miłośnicy bowlingu...
Co łączy współczesnych gdańszczan z przedwojennymi mieszkańcami? Czy ikonicznymi budynkami można zbudować...
Rada Ministrów zdecydowała wczoraj, że najemcy galerii handlowych mogą domagać się obniżki czynszu w czasie...