PKM Południe: wybierz nazwy przystanków
Jak mają nazywać się przystanki nowej linii kolejowej PKM Południe? Mogą o tym zdecydować mieszkańcy,...
Znaleziono 27 artykułów
Jak mają nazywać się przystanki nowej linii kolejowej PKM Południe? Mogą o tym zdecydować mieszkańcy,...
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
- Mojej ukochanej Lechii Gdańsk nigdy nie opuściłem jako zawodnik i zamierzam tutaj grać od początku do...
- Otrzymałem zaufanie, w górę poszła też pewność siebie. Dzięki temu się rozwinąłem i mogłem pokazać...
Krajowa Grupa Spożywcza Arka Gdynia ma za sobą najsłabszy mecz w sezonie. Koszykarze przegrali różnicą 37...
Wysoka jakość wykończenia budynku, architektura dopasowana do otoczenia, ciekawe wnętrza oraz estetyka...
- Plan, co będzie po karierze, był podjęty dużo wcześnie. To jest przemyślane i przedyskutowane z zarządem...
- Dokonałem czegoś, co w sporcie smakuje najbardziej. Nie zastąpi tego tytuł z żadną drużyną, która...
Do 19 września trwa głosowanie na projekty w ramach Budżetu Obywatelskiego w Gdyni oraz w Sopocie na 2023...
5 września ruszyły głosowania na projekty Budżetu Obywatelskiego w Gdyni i w Sopocie. W obydwu miastach...
Czy będąc dzieckiem, można mieć wpływ na miejskie inwestycje? Okazuje się, że tak. Udowodniła to 10-letnia...
Po raz kolejny ruszyło głosowanie w gdyńskim Budżecie Obywatelskim. W tym roku jest aż 297 projektów, w...
Do 21 czerwca trwa głosowanie na projekty Budżetu Obywatelskiego w Gdyni. Pośród projektów dopuszczonych do...
- Myślałem, że skończę karierę. Wydarzyło się wiele rzeczy, na które nie miałem wpływu. To był zdecydowanie...
W dniach 16-30 listopada odbywa się głosowanie na projekty Budżetu Obywatelskiego, które mają szansę zostać...
Dziś, 8 czerwca, rozpoczyna się głosowanie do gdyńskiego Budżetu Obywatelskiego. Pośród 269 projektów...
Rozpoczynamy cykl wywiadów z kandydatami do tytułu Ligowca Roku 2018. Jako pierwszego przepytaliśmy trenera...
Jest szansa, że obok hospicjum dla dzieci w Gdyni powstanie całoroczny ogród tropikalny z pierwszą w...
Trzy projekty z Gdańska i jeden z Gdyni, kreujące przestrzeń miejską, mają szansę otrzymać 50 lub 100 tys....
Za nami już głosowanie drugiej edycji gdańskiego Budżetu Obywatelskiego. Wyniki i mała frekwencja znów...