Trefl Gdańsk: Lukas Kampa przyznaje, że nie planuje być...
-Najbliższe plany to jeszcze trochę pograć w siatkówkę. Oczywiście wszystko zależy od zdrowia. To jest dla...
Znaleziono 17 artykułów
-Najbliższe plany to jeszcze trochę pograć w siatkówkę. Oczywiście wszystko zależy od zdrowia. To jest dla...
Obecnie w motoryzacji królują hybrydy i elektryki. Każdy prześciga się w niższych normach spalin, nowych...
Bałtyk Gdynia w sobotę 27 marca o godz. 14 podejmie Polonię Środa Wielkopolska. Remis zapewni...
Lechia Gdańsk zremisowała na wyjeździe z Pogonią Szczecin 1:1 (1:1). Biało-zieloni zdobyli punkt po...
Tylko Arka Gdynia i DGT Politechnika Gdańska w pełni spełniła zakładane przed sezonem oczekiwania,...
- Chcę dać jakość i żeby Maksymilian Banaszewski kojarzył się z takim piłkarzem, którego gra cieszy oko...
Ostatnio rzadko trafia się miesiąc bez choćby jednego paraliżu ruchu tramwajowego na Hallera . Zerwania...
"Zdobyliśmy cztery bramki, a to pokazało, że warto grać bardziej ofensywnie, odważniej. W poprzednich...
Najlepiej czuję się jako ofensywny, środkowy pomocnik. Ewentualnie mogę grać w dwójce z przodu, wtedy jako...
Piłkarze Arki Gdynia są na drugim miejscu w ekstraklasie pod względem liczby remisów w sezonie 2017/2018....
- Trener Grzegorz Niciński na pewno poprowadzi Arkę w sobotnim meczu przeciwko Pogoni Szczecin. Nie da się...
- Była bramka w Pucharze Polski, strzelałem też w I lidze. Tylko w ekstraklasie się na razie nie udało....
Zaproszenie Pawła Dawidowicza na testy medyczne do Benfiki Lizbona wzbudziło spore zainteresowanie nie...
Komisja Ligi ukarała Legię Warszawa walkowerem za zamieszki na Pepsi Arenie podczas niedzielnego meczu...
Piłkarze Lechii Gdańsk w niedzielę o godzinie 19.00 zaprezentują się kibicom na Rybackim Pobrzeżu....
Pomorze zajęło trzecie miejsce w klasyfikacji punktowej województw w letniej części Ogólnopolskiej...
Polski Komitet Olimpijski ujawniając we wtorek nazwiska zawodniczek i zawodników przewidzianych do startu w...