Arka Gdynia nie składa broni. Ile punktów daje...
- Damy z siebie wszystko, żeby awansować bezpośrednio - zapewniał mimo przegranej w drugim meczu z rzędu...
Znaleziono 9 artykułów
- Damy z siebie wszystko, żeby awansować bezpośrednio - zapewniał mimo przegranej w drugim meczu z rzędu...
Arka Gdynia staje przed szansą zdobycia po raz trzeci piłkarskiego Pucharu Polski. Znów w finale nie jest...
Lechia Gdańsk, wygrywając z Olimpią w Grudziądzu 1:0, nie tylko awansowała do 1/8 finału Pucharu Polski,...
Mateusz Szwoch grać będzie w Arce Gdynia na zasadzie wypożyczenia z Legii Warszawa do 30 czerwca 2018 roku....
Arka Gdynia rozgrywa trzynasty sezon w ekstraklasie. Po raz siódmy w ostatniej kolejce zagra o utrzymanie...
- Jeśli utrzymamy się w ekstraklasie, to zapewne będę trenerem Arki, ale nie jest to przesądzone na 100...
Na mecz z Górnikiem Łęczna piłkarze Arki Gdynia zapewne wyjdą z nowym kapitanem. - Myślimy o tym. Krzysiek...
- Ktoś napisał, że w meczu z Górnikiem Łęczna czułem się jak debiutant. Tylko się z tego uśmiałem. Wiem, że...
Około dwóch tysięcy kibiców stawiło się w sobotę na stadionie GOSiR przy ul. Olimpijskiej. Zamiast meczu o...