O co chodzi z mieszkaniem Karola Nawrockiego? Wyjaśniamy
Nie milkną echa afery mieszkaniowej z udziałem Karola Nawrockiego, kandydata na prezydenta z poparciem PiS....
Znaleziono 625 artykułów
Nie milkną echa afery mieszkaniowej z udziałem Karola Nawrockiego, kandydata na prezydenta z poparciem PiS....
Zmiana koloru samochodu przy użyciu kolorowej folii stylizacyjnej to wciąż modne rozwiązanie wśród...
Przyniosłem zbierane od dawna w słoiku monety do gdańskiego oddziału NBP, gdzie znajduje się automat do...
Tłusty czwartek to dzień, w którym według tradycji każdy powinien zjeść przynajmniej jednego pączka - w...
Od 18 lutego w Gdańsku podrożeje woda i odbiór ścieków. Tego dnia zaczyna bowiem obowiązywać nowa taryfa,...
Dość niespodziewanie początek roku przyniósł kierowcom symboliczne spadki cen paliw na stacjach. Jednak...
Zaległy podatek od nieruchomości wiąże się przede wszystkim z koniecznością zapłaty odsetek. Chociaż...
1 lutego opłaty za parkowanie - o czym już informowaliśmy - znacznie wzrosną. Jedną z nowości będzie też...
Prezes Urzędu Regulacji Energetyki zatwierdził nową taryfę na dystrybucję paliw gazowych dla Polskiej...
Sopoccy policjanci zatrzymali mężczyznę, który wykorzystał nieuwagę przebywających na lodowisku przy molo...
Koniec listopada przyniósł kierowcom podwyżki na stacjach paliw. Początek grudnia to z kolei czas...
Po roku przerwy, tradycyjnie w listopadzie, do sieci McDonald's wróciła jedna z jego najpopularniejszych...
11 listopada Święto Niepodległości Trójmiasto uczci Biegami Niepodległości - o godz. 9 rozpoczną się biegi....
Udział gazu rosyjskiego LPG w strukturze polskiego importu spadł w sierpniu tego roku z ok. 50 proc. do...
1 stycznia 2025 r. na rachunek gospodarstw domowych wróci opłata mocowa, która dla przeciętnego odbiorcy w...
Zaczęły już obowiązywać nowe stawki za postój na parkingu podziemnym pod parkiem Centralnym w Gdyni. Nowe...
Nikt nie wycofał się z rywalizacji o dzierżawę terminalu zbożowego w Gdyni. Oferty ostateczne złożyło aż 5...
Dopóki żywność nie stanie się odpadem, należy podejmować działania, które mają przeciwdziałać jej...
Pierwsza połowa września była dobrym okresem dla tankujących, bo przyniosła przecenę na detalicznym rynku...
Trójmiejskie pływalnie jak co roku i tego lata obserwują spadek frekwencji w porównaniu z rokiem szkolnym....