Mikołaj Czapliński: Chcemy walczyć o najwyższe cele i...
We wtorek o godz. 20:30 w Ostrowie rozpocznie się trzeci, decydujący mecz I rundy play-off Orlen Superligi...
Znaleziono 776 artykułów
We wtorek o godz. 20:30 w Ostrowie rozpocznie się trzeci, decydujący mecz I rundy play-off Orlen Superligi...
- Wszyscy robią swoją robotę i próbujemy wyglądać jak najlepiej na treningach. Warunki są super,...
Odżywają demony z jesieni. Lechia Gdańsk pokazuje, że potrafi dobrze grać, ale budzi się dopiero wówczas,...
- Moje odczucie jest takie, jakbym mecz przegrał, a nie zremisował. Nie ukrywajmy, że nie jesteśmy...
- Po tych dwóch pierwszych spotkaniach mamy wiele do poprawy, jeżeli chodzi o aspekty piłkarskie. Na pewno...
Po 17 latach trenowania i grania w hokeja Jakub Wala, w wieku 24 lat, zdecydował się odwiesić łyżwy na...
Trefl Sopot po raz ostatni w tym sezonie zagra w EuroCup. Pożegnanie z tymi rozgrywkami będzie miało...
Karol Czubak odpowiadał na pytania czytelników Trojmiastp.pl jako Ligowiec Listopada 2024 roku. Jedno z...
Będące po trzech przegranych z rzędu PGE Wybrzeże Gdańsk podejmie w hali GUMed Energę MKS Kalisz. To...
- Nie ma co się oszukiwać. Jesteśmy w sytuacji trudnej, nawet bardzo trudnej, lecz nie jest jeszcze ona bez...
W Trójmieście jest kilka obiektów, w których można zagrać w squasha. Problemów z rezerwacją kortów nie ma...
Przed nami już ostatni tydzień października. Tymczasem koncertowa jesień w Trójmieście trwa. W tym tygodniu...
- Myślę, że nasz zespół będzie naprawdę dobry i będziemy w stanie rywalizować na dwóch frontach - mówiła w...
- Może napiszę do Kyliana Mbappe i zapytam, czy nie pożyczy mi tej swojej maski? - zdradza nam Karol...
Tegoroczny festiwal filmowy w Gdyni powoli zbliża się do końca, choć jeszcze w piątek było mnóstwo...
- Trener Tomasz Grzegorczyk dobrze nas zna. Wie co u kogo jest do poprawy, a gdzie są nasze mocne strony....
- Jestem zadowolony z występu z Miedzią, bo mimo że ogólnie nie miałem, nie wiadomo ile pracy, to...
Kadra Arki Gdynia na sezon 2024/25 jest zamknięta. Transfer Alassane Sidibe jest ostatnim wzmocnieniem...
Letnie okno transferowe w Polsce otwarte będzie do 6 września. Do tego czasu kluby mają czas, aby...
- W poprzednim sezonie klub odniósł wielki sukces i bardzo chcielibyśmy go ponownie. Chcemy wygrywać tyle...