Ligowiec Roku 2024. Kornel Poźniak: Od kiedy trenuję,...
- Od kiedy tylko trenuję piłkę ręczną, gra w reprezentacji Polski była moim marzeniem. Wielokrotnie, gdy...
Znaleziono 141 artykułów
- Od kiedy tylko trenuję piłkę ręczną, gra w reprezentacji Polski była moim marzeniem. Wielokrotnie, gdy...
PGE Wybrzeże Gdańsk po sensacyjnej przegranej w rzutach karny u siebie z najsłabszą drużyną Orlen Superligi...
- Nie ma u nas żadnego zwątpienia. Jest tylko złość. Myślę, że jeśli w sobotę uda się przekuć lepszą grę w...
- Wiem, że pewne decyzje zostały podjęte, ale najważniejszy jest klub, najważniejsza jest drużyna. Idąc tym...
- Może napiszę do Kyliana Mbappe i zapytam, czy nie pożyczy mi tej swojej maski? - zdradza nam Karol...
43. koszykarskie derby Trójmiasta odbędą się w sobotę, 23 marca, o godz. 17:30. Trefl Sopot i Krajowa Grupa...
Najbliższa środa, 13 marca upłynie pod znakiem koszykówki. Domowe mecze o kolejne punkty w Orlen Basket...
Trefl Gdańsk przegrał na wyjeździe z Jastrzębskim Węglem 0:3 (21:25, 20:25, 20:25) w ćwierćfinale Tauron...
Energa Wybrzeże Gdańsk zna przyczynę porażek, w tym tej bolesnej z Energą Kalisz. - W tym sezonie naszą...
Trefl Gdańsk walczy o Final Four Tauron Pucharu Polski. Aby awansować na turniej w Krakowie musi jednak...
Stefan Kenić to jeden z największych pechowców tego sezonu. Kontuzja stawu skokowego trzykrotnie...
Energa Wybrzeże Gdańsk w czwartek, 14 grudnia o godz. 18 podejmie Zepter Legionowo. Dla obu ekip to...
Energa Wybrzeże Gdańsk dokonała wzmocnienia na pozycji bramkarza. Do zespołu dołączył Tunezyjczyk Amine...
Trefl Gdańsk podejmie Projekt Warszawa w hicie 7. kolejki PlusLigi. Szykuje się pojedynek gigantów, bowiem...
Gedania 1922 Gdańsk po zwycięstwie nad KP Starogard Gdański 3:0 (1:0) awansowała do 1/8 finału w Pucharze...
- Chciałem osiągnąć jeszcze jeden cel - tytuł mistrza Polski, a to był najgorszy rok dla klubu i dla mnie...
Mariusz Wlazły całe życie grał jako atakujący. W Treflu Gdańsk występuje teraz jako przyjmujący, łatając...
Rugbiści Ogniwa Sopot i Arki Gdynia odrobią zaległości z 8. kolejki ekstraligi. W niedzielę, 13 listopada o...
- Mam satysfakcję z postawy i zachowań zawodników, postępów tak indywidualny jak i całej drużyny, rozwoju...
- Patrząc ogólnie na to, ile mamy punktów i jak wygląda tabela, to można powiedzieć, że jest nieźle,...