Puchar Polski: Arka II Gdynia walczy o półfinał, Jaguar...
W rozgrywkach Pucharu Polski na szczeblu regionalnym zostały dwie drużyny z Trójmiasta. W zaległym meczu...
Znaleziono 7792 artykuły
W rozgrywkach Pucharu Polski na szczeblu regionalnym zostały dwie drużyny z Trójmiasta. W zaległym meczu...
3 maja 2025 roku na Polsat Plus Arenie w Gdańsku odbędzie się "Mecz Legend". Na jednym boisku spotkają się...
Lechia Gdańsk doznała wielkiego osłabienia. Tomas Bobcek już nie zagra w tym sezonie. Napastnik...
Lechia Gdańsk zapłaciła wysoką cenę za zwycięstwo nad Piastem Gliwice 3:1. - Jestem zmęczony, jakbym sam...
Niemal w centrum głównego zbiornika wody pitnej dla Gdańska, czyli Jeziora Straszyńskiego (znanego także...
Koszykarze AMW Arki Gdynia, mimo że byli bardzo blisko sukcesu, to przegrali wyjazdowy mecz w 27. kolejce...
Arka Gdynia zapewni sobie awans do PKO BP Ekstraklasy już w 30. kolejce, jeśli powiększy przewagę nad 3....
W czwartkowy wieczór klub Drizzly Grizzly zamienił się w prawdziwą retrodyskotekę za sprawą koncertu Pana...
- Byłem w ekstraklasie i radziłem sobie dobrze. Niestety, miałem dużo urazów. Gdy tylko łapałem formę,...
Które hollywoodzkie gwiazdy były w Trójmieście? Laureaci Oscarów, ikony dawnego kina, gwiazdy młodego...
Dotyka rodziców, dzieci, , którzy sprawnie posługują się nowymi technologiami, a nawet tych, którzy...
Święta Wielkanocne to czas radości, rodzinnych spotkań i pysznych potraw. Nie każdy jednak chce spędzać...
Aż się nie chce wierzyć, że istnieją, grają i koncertują od ponad 40 lat. Można by zaryzykować twierdzenie,...
Filip Falkowski wybrał siatkówkę, bo poczuł przyjemność i frajdę z gry. 17-latek ma już za sobą debiut w...
Arka Gdynia pod wodzą Dawida Szwargi jest bardzo regularna. Od drugiej tegorocznej kolejki sześciokrotnie...
Myslovitz pożegnało jubileuszową trasę w wielkim stylu. W sobotę w Starym Maneżu odbył się koncert...
Walcząca o utrzymanie w PKO BP Ekstraklasie Lechia Gdańsk ma dwa punkty straty do bezpiecznej lokaty....
Unihokeistki Energa Olimpia Osowa Gdańsk sięgnęły po mistrzostwo Polski juniorek starszych i to w...
Koszykarze Trefla Sopot po 24. kolejce zwiększyli dystans, dzielący ich w tabeli Orlen Basket Ligi od...
Arka Gdynia zmierzy się u siebie z Wartą Poznań w 27. kolejce Betclic 1. Ligi we wtorek, 8 kwietnia o...