Bałtyk Gdynia zremisował w debiucie nowego trenera....
W ramach 26. kolejki IV ligi Bałtyk Gdynia zremisował bezbramkowo w Wejherowie z Gryfem. Był to pierwszy...
Znaleziono 118 artykułów
W ramach 26. kolejki IV ligi Bałtyk Gdynia zremisował bezbramkowo w Wejherowie z Gryfem. Był to pierwszy...
Piłkarki AP Orlen Gdańsk z pozytywnym skutkiem zrewanżowały się Śląskowi Wrocław za poprzednią rundę, kiedy...
Bałtyk Gdynia wysoko pokonał V-ligowe KS Chwaszczyno aż 9:3 (3:2) na Narodowym Stadionie Rugby podczas...
- Gdy się żużel kończy, to gram ligę z chłopakami w A klasie - przypomina Jędrzej Chmura, który w Wybrzeżu...
"Tomasz Grzegorczyk jako pierwszy trener to jest logiczny ciąg. Zna już ten zespół, ale nie zawsze jako...
Letnie okno transferowe w Polsce otwarte będzie do 6 września. Do tego czasu kluby mają czas, aby...
Angielski, piłka nożna, majsterkowanie, układanie kostki Rubika, taniec towarzyski czy granie na pianinie....
Gedania 1922 Gdańsk przełamała się i w 3. kolejce grupy drugiej III ligi odniosła pierwszą wygraną....
Arka Gdynia w 3. kolejce Betclic 1. Lidze zagra na wyjeździe z Polonią Warszawa. Początek meczu w sobotę, 3...
Trefl Sopot jedzie po awans do finału Orlen Basket Ligi. W rywalizacji do trzech zwycięstw po meczach...
Piłka nożna to dyscyplina pełna kontrastów. Na najwyższym poziomie mamy do dyspozycji ogrom technologii,...
Punk rock i polska piłka ligowa to połączenie niezbyt oczywiste. Oba te światy - w teorii odległe - łączy...
Chór buduje poczucie wspólnoty. Wspólne śpiewanie, próby, wyjazdy i koncerty. Jednak chórzysta musi przede...
Karol Czubak nie zatrzyma się w Arce Gdynia na 77 meczach i 39 golach. Napastnik ma nawet ochotę na pobicie...
W drugim z rzędu meczu Arki Gdynia jeden z trenerów został wyrzucony na trybuny, w dodatku z karzącymi go...
Lechia Gdańsk już wie, co zawiodło w meczu z Piastem Gliwice. Maciej Gajos wskazuje 6 elementów, które będą...
- Nie jestem przyzwyczajony, żeby wchodzić z ławki. Moją ambicją jest grać w pierwszym składzie, więc mam...
- "Zasnęliśmy" na początku, ale w drugiej połowie pokazaliśmy, że ten awans był w naszych zasięgu. Dlaczego...
Śmiało można powiedzieć, że Polsat Plus Arenę Gdańsk opanowały we wtorek... pikniki. I to dosłownie. Boso,...
W dniu swoich urodzin gwiazda polskiego ekranu i sceny Katarzyna Figura wystąpiła w wyjątkowym, wypełnionym...