Ponad milion zł dla klubów. Najlepsi na Pomorzu: AZS...
W drugiej edycji Pomorskiego Klubu Sportowego na nagrody przeznaczono ponad milion złotych. To jej niemal...
Znaleziono 32 artykuły
W drugiej edycji Pomorskiego Klubu Sportowego na nagrody przeznaczono ponad milion złotych. To jej niemal...
26. Gala Gdyńskiego Sportu odbyła się w Teatrze Muzycznym. Laureatów za dokonania w 2024 roku wyłoniono w...
27-letni gdynianin, drifter i kierowca wyścigowy, dwa w jednym, od kilku lat dzieli się swoimi...
Trzy miesiące funkcjonowania systemu Mevo w pełnym zakresie pokazały, że operator systemu radzi sobie z...
Pomiar aktywności mózgu, badania biochemiczne czy neuropsychologiczne - to tylko część analiz, jakie...
Wiele osób rozważa zagraniczny wyjazd, jako sposób na znaczący zastrzyk finansowy, pozwalający na...
- Mojej ukochanej Lechii Gdańsk nigdy nie opuściłem jako zawodnik i zamierzam tutaj grać od początku do...
Za nami 2. edycja Football Film Festival, czyli konkursowego przeglądu najlepszych osiągnięć filmowej...
Wyjście do restauracji? Zdjęcie na Instagramie. Wakacje w egzotycznym miejscu? Rolka z filmikami na...
Gdańska Gala Sportu odbyła się już po raz 19., ale po raz drugi z rzędu wyniki zostały ogłoszone online....
Stres, zła organizacja pracy, nadmiar obowiązków, wyczerpanie psychiczne i fizyczne - wypalenie zawodowe...
Lechia Gdańsk - Cracovia to ostatni mecz ekstraklasy sezonu 2020/21 na Letnicy. Biało-zieloni przystąpią do...
Mateusz Młyński w ostatni weekend nie pojechał ani na mecz I ligi, ani IV-ligowych rezerw. 1 lipca odejdzie...
Przedłużająca się nieobecność jednego z pracowników może stwarzać problemy w organizacji pracy zakładu. W...
Dorastają ze smartfonem w ręku, są "always on" - to pokolenie, które urodziło się po 2000 roku i dorasta ze...
Przyznawana od 2000 roku nagroda "Orzeł Karskiego", przeznaczona dla osób, które albo "nie będąc Polakami,...
O tym, jak ważni są najbliżsi współpracownicy i upór, determinacja, a na koniec szczęście i umiejętność...
Wymyśliłem bohaterkę, która z jednej strony biegnie w sztafecie pokoleń z pochodnią polskości i chce w...
Piłkarze ręczni Wybrzeża w środę o godz. 20:15 zmierzą się na wyjeździe z Orlenem Wisłą Płock w rewanżowym...
Polecanie pracodawcy swoich znajomych przy zatrudnianiu nowych pracowników kiedyś nie kojarzyło się z...