Lechia Gdańsk - Lech Poznań na 13 tysięcy kibiców....
Lechia Gdańsk w pierwszym meczu 2025 roku na Polsat Plus Arenie Gdańsk zagra z liderem PKO BP Ekstraklasy -...
Znaleziono 321 artykułów
Lechia Gdańsk w pierwszym meczu 2025 roku na Polsat Plus Arenie Gdańsk zagra z liderem PKO BP Ekstraklasy -...
- Spójność zespołu i klubu jest najważniejsza. Jeżeli zespół martwi się rzeczami z zewnątrz, to na pewno...
"Lepiej się gra z Lechem Poznań u siebie, niż z Motorem Lublin na wyjeździe, bo są swoi kibice, jest...
W noworocznym meczu Oldbojów Lechii z Tylko Lechia Gdańsk zwyciężyli A-klasowcy 6:5 (4:1). Strzelcem...
35. noworoczny mecz oldboyów w Gdyni między Arką a Bałtykiem zakończył się remisem 1:1. Zgodnie z...
Od 1984 roku w sylwestrowe południe grają w piłkę byli pracownicy Spółdzielni Pracy Usług Wysokościowych...
Drużyny PKO Bank Polski Ekstraklasy rozegrały 11 spotkań czyli mają za sobą prawie 1/3 rozgrywek w sezonie...
Lechia Gdańsk rozegrała dotychczas 5 meczów u siebie w sezonie 2024/25. Średnia frekwencja kibiców na tym...
"Kibice bronią trenera Szymona Grabowskiego i to jest fantastyczna robota, bo stawiają się za trenerem w...
- Decyzje o zmianach w stu procentach należą do mnie. Wiadomo, że, czy to z Kevinem Blackwellem, Radkiem...
W trzech na sześć dotychczas rozegranych ligowych meczach Lechia wychodziła na prowadzenie jako pierwsza,...
Lechia Gdańsk dokonała rewolucji w hierarchii drużyny. Pełnoprawnym kapitanem został Rifet Kapić, a jego...
Lechia Gdańsk powinna zebrać 19 piłkarzy na mecz 3. kolejki PKO BP Ekstraklasy z Lechem w Poznaniu. W...
"Lechia Gdańsk to jest jeden z biedniejszych klubów w ekstraklasie - jak nie najbiedniejszy. Jest to też...
Oldboje Lechii Gdańsk spotkali się w tradycyjnym meczu noworocznym, ale tym razem w innej formule niż...
Arka Gdynia rozbiła Bałtyk Gdynia 11:0 (4:0) w 34. noworocznym meczu oldboyów w Gdyni, utrzymując,...
W Sylwestra i Nowy Rok tradycyjnie czekają nas noworoczne mecze piłki nożnej i rugby. W niedzielę, o godz....
Energa Bałtyk Gdynia i Jaguar Gdańsk odniosły wysokie zwycięstwa w 12. kolejce IV ligi pomorskiej. Obie...
Dokładnie 40 lat temu, 28 września 1983 roku na stadionie przy ul. Traugutta Lechia Gdańsk zmierzyła się z...
- Byłem zaskoczony. W piątek podpisałem kontrakt, wziąłem udział w dwóch treningach i od razu mecz. Myślę,...