Ciężarówka Coca-Coli nie przyjedzie do Trójmiasta. Znowu
Świąteczna ciężarówka Coca-Coli dla wielu symbol telewizyjnych reklam, a dziś rozświetlona atrakcja, która...
Znaleziono 118 artykułów
Świąteczna ciężarówka Coca-Coli dla wielu symbol telewizyjnych reklam, a dziś rozświetlona atrakcja, która...
Nieco ponad 7 tysięcy osób rano w dniu meczu Lechia Gdańsk - Widzew Łódź było uprawnionych do wejścia na...
Trzy mecze rozgrywane w ciągu sześciu dni, które przyniosły tylko 2 punkty, położyły kres pracy w Arce...
Arka Gdynia nie wygrała od trzech meczów w Fortuna 1. Lidze. Odpowiedzią na to jest wzmocnienie sztabu...
Lechia Gdańsk wiosną przekazała do innych klubów sześciu piłkarzy, a monitorowanie ich występów spoczywało...
Ryszard Tarasiewicz 10 lat później w Gdyni może świętować ponownie awans do ekstraklasy. 27 maja 2012 roku...
Bałtyk Gdynia dokonał 5 transferów przed samym rozpoczęciem sezonu 2021/22 w III lidze, drugiej grupie. Do...
Bałtyk Gdynia zakontraktował trzech nowych piłkarzy. Do zespołu dołączyło dwóch pomocników: Oskar Bohm i...
Bałtyk Gdynia pokonał na boisku przy ul. Hallera IV-ligową Gedanię 5:2 (3:1) w ostatnim letnim sparingu. -...
- Nigdy się nie wyprę Arki, ale jestem panem przed pięćdziesiątką, który pracuje na swoje nazwisko jako...
Bałtyk Gdynia szykuje transfery. W ostatnich sparingach testowani byli m.in.: bramkarz Marcin Staniszewski...
Arka Gdynia wygrała z 11. drużyną Izraela - Hapoel Tel Awiw 3:1 (1:1) po dobrym meczu, który odbył się w...
Arka Gdynia zaprasza na prezentację drużyny na sezon 2021/22. Impreza odbędzie się 24 lipca, w sobotę o...
- Miałem ofertę ze słowackiej ekstraklasy, ale zdecydowałem się na Arkę Gdynia. Najważniejszy jest wspólny...
Arka Gdynia musi poczekać na występy dwóch nowych piłkarzy. Hubert Adamczyk dopiero rozpoczął treningi z...
Nestor Gordillo ma być jednym z piłkarzy, którzy będą odpowiadać za ofensywną grę Arki Gdynia w sezonie...
Arka Gdynia w dotychczasowych sparingach sprawdzała dwa ustawienia: 1-3-4-2-1 oraz 1-4-4-2. W poprzednim...
Arka Gdynia zremisowała w Opalenicy z czeską Sigmę Ołomuniec 1:1 (1:0) na zakończenie zgrupowania w...
Arka Gdynia tymczasowo powiększyła sztab szkoleniowy o trzy osoby. Hiszpan Angel Gomez Ruiz wspomaga...
Arka Gdynia ograła Górnika Zabrze 2:1 (0:0) w sparingu rozgrywanym w Grodzisku Wielkopolskim. Asystę i...