Czy NFZ spłaci nadwykonania z ubiegłego roku? Szpitale...
Przełom roku to trudny okres dla trójmiejskich szpitali. NFZ zapewnia, że są środki na pokrycie świadczeń...
Znaleziono 113 artykułów
Przełom roku to trudny okres dla trójmiejskich szpitali. NFZ zapewnia, że są środki na pokrycie świadczeń...
Życzenia bożonarodzeniowe to punkt obowiązkowy co roku. Wykorzystaj grudniową atmosferę, żeby docenić...
Agencja Uzbrojenia oraz Paweł Bejda, wiceminister obrony narodowej, poinformowali o kolejnej, a zarazem...
Gdańsk chce jeszcze bardziej ograniczyć weekendowy ruch samochodów w centrum miasta. Przez dwa najbliższe...
Przed nami mikołajki. Chociaż zazwyczaj tego dnia to dzieci są w centrum uwagi, w Trójmieście nie brakuje...
12 dni. Tyle minęło w tym roku od rozpoczęcia kalendarzowej jesieni do pierwszej (i na pewno nie ostatniej)...
17 grudnia 1970 r. milicja i wojsko otworzyły ogień do robotników udających się do pracy z przystanku SKM...
Na ostatniej i najważniejszej sesji w tym roku, po kilkugodzinnej dyskusji, gdańscy radni przyjęli budżet...
Święta tuż-tuż. Grudzień wypełniony jest mnóstwem (przed)świątecznych tradycji, od kalendarzy i wieńców...
- To nie budżet marzeń, ale jest bardzo bezpieczny i z perspektywy miasta lepszy niż obecny. Po raz...
Współczesny rynek VOD w Polsce generuje przychody na poziomie ponad 2 mld zł rocznie. Ile z tej kwoty w...
Nowy Jork, Nowy Orlean, Memphis i Waszyngton odwiedzili na przełomie listopada i grudnia przedstawiciele...
Arka Gdynia w środę, 18 stycznia o godzinie 16 rozegra pierwszy sparing podczas zgrupowania w Cetniewie....
Trener Hermes otrzymał taki sam cel, jaki miał postawiony zwolniony po rozgrywkach jesiennych Ryszard...
Trefl Gdańsk po raz kolejny organizuje siatkarski turniej PKO Baltic Volleyball Cup dla juniorów. Będzie...
Trefl Sopot przegrał w Ergo Arenie z zespołem Benfica Lizbona 67:76 (10:25, 15:17, 23:20, 19:14) w meczu 5....
Mówi się, że zimą każdemu przybywa kilka kilogramów. Magazynowanie tłuszczu na zimniejszy czas w...
- Wydaje mi się, że kibice tym wyróżnieniem chcą mnie zdopingować. Czujemy, że są z nami, wspierają. Chcemy...
Koszykarki VBW Arka Gdynia nie mają świątecznej przerwy. Następne ligowe spotkanie - już pod wodzą Jeleny...
Jak co roku w okolicy Świąt Bożego Narodzenia w księgarniach pojawiło się wiele świątecznych tytułów....