Worldbox z Grupy CCC przeprowadza się do Trójmiasta
Sieć sklepów odzieżowych worldbox otwiera pierwsze biuro w Gdańsku. Siedziba firmy zajmie powierzchnię...
Znaleziono 62 artykuły
Sieć sklepów odzieżowych worldbox otwiera pierwsze biuro w Gdańsku. Siedziba firmy zajmie powierzchnię...
VBW Arka Gdynia przegrała u siebie z francuskim Basket Landes (19:24, 21:18, 17:20, 17:25) w 12. kolejce...
- Miałam szczęście, że odniosłam wielki sukces. Były piękne wspomnienia i poznałam przyjaciół na całe życie...
Mecz VBW Arka Gdynia - Fenerbahce Stambuł będzie okazją do zobaczenia na żywo gwiazd kobiecej koszykówki....
VBW Arka Gdynia w sezonie 2021/22 ma więcej porażek (4) niż zwycięstw (2). Trener Gundars Vetra tłumaczy to...
W sobotę trójmiejskie koszykarki rywalizować będą o punkty w Energa Basket Lidze Kobiet. O godzinie 13 DGT...
Energa Basket Liga Kobiet wraca po trzytygodniowej przerwie. W trójmiejskich zespołach przyznają, że...
- Pierwsza drużyna nie rozniesie wszystkich w pył. Jestem przygotowany również na wysokie porażki GTK, ale...
Koszykarki VBW Arki Gdynia z kompletem zwycięstw wygrały memoriał Bohdana Bartosiewicza w Warszawie....
Euroliga koszykarek wystartuje zgodnie z pierwotnym planem. Rozgrywki, w których wystąpi Arka Gdynia,...
- Kontuzja mogła całkowicie wyłączyć mnie z koszykówki - wyznaje Aldona Morawiec, która przed rozpoczęciem...
W czwartek, Arka Gdynia powalczy na wyjeździe z hiszpańskim Spar Citylift Girona o przełamanie, gdyż...
- Zapracowałyśmy na komfort psychiczny, a dzięki takim wydarzeniom jednoczymy się jeszcze bardziej - mówi...
Zerwane więzadła krzyżowe w kolanie pozbawiły Paulinę Misiek gry na ponad rok. Koszykarka Arki Gdynia...
- Nie jesteśmy faworytem w tym, ani żadnym innym meczu Euroligi - przyznaje Gundars Vetra przed początkiem...
- Mam nadzieję, że nabieramy wiatru w żagle. Chcemy podążać tą ścieżką i liczę, że będziemy kontynuować...
Polska przegrała w Wałbrzychu z Wielką Brytanią 63:75 (14:21, 12:14, 20:26, 17:14) w pierwszym meczu...
Arka Gdynia po raz pierwszy od 9 lat zaprezentuje się w meczu Euroligi przed własną publicznością. W środę...
Arka Gdynia rozpocznie rywalizację w Eurolidze koszykarek od wyjazdowego meczu z włoską Familią Schio 17...
Koszykarki Arki Gdynia poznały rywalki w europejskich pucharach. To, czy zagrają w Eurolidze lub Eurocup...