Pracownicy banku wyłudzali kredyty
Najpierw obiecywali kredyty osobom, które nie miały szans ich otrzymać, a po załatwieniu ich wstrzymywali...
Znaleziono 658 artykułów
Najpierw obiecywali kredyty osobom, które nie miały szans ich otrzymać, a po załatwieniu ich wstrzymywali...
Ogólnopolskie badania IPSOS pokazują, że 58 proc. Polek i Polaków uważa osiągnięcie równości płci za ważne,...
Reprezentacja Polski w rugby 15-osobowym wygrała na wyjeździe ze Szwecją 29:25 (12:13). Biało-czerwoni...
Polscy piłkarze ręczni przy wsparciu ponad 9 tysięcy kibiców, w Ergo Arenie byli bardzo blisko pokonania...
Trefl Gdańsk przygotowuje się do X Meczu Kaszubskiego, który w Ergo Arenie odbędzie się w poniedziałek, 17...
Mecz Polski z Portugalią w ramach kwalifikacji do Mistrzostw Europy w Piłce Ręcznej Mężczyzn 2026...
13 marca, w czwartek, o godz. 18, reprezentacja Polski w Ergo Arenie zagra z Portugalią w ramach...
To był wyjątkowo pracowity dzień dla gdańskich funkcjonariuszy. W ciągu kilkunastu godzin zatrzymali...
W marcu jak w garncu i podobnie jest w tym tygodniu w Trójmieście i w naszym Kalendarzu imprez. Czego tu...
Już 13 marca reprezentacja Polski piłkarzy ręcznych podejmie w Ergo Arenie Portugalię. Będzie to debiut...
Trefl Sopot i AWM Arka po przerwie reprezentacyjnej mogą w lidze zagrać w pełnych składach. Na spotkanie...
Arka Gdynia otrzyma od miasta 2 miliony złotych brutto za promocję Gdyni i Gdyńskiego Centrum Sportu w...
Sutenerzy działali na terenie Gdańska, Rumi, Gdyni oraz w innych miejscowościach na terenie województwa...
Za nami kolejny, 33. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. W tym roku razem z Orkiestrą grali...
26. Gala Gdyńskiego Sportu odbyła się w Teatrze Muzycznym. Laureatów za dokonania w 2024 roku wyłoniono w...
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
Wracamy do sprawy ataku na salon gier na Przeróbce 29 grudnia. Miało w nim wziąć udział ok. 20 osób. -...
Statystyki dotyczące przemocy w Polsce pokazują, że mimo postępu wciąż mamy głęboki problem społeczny....
- Na Pomorzu, a głównie na Kaszubach, zachował się do dzisiaj zwyczaj odwiedzania domów przez grupy...
Zainteresowanie chęcią oddania krwi w okresie świątecznym jest ogromne. Regionalne Centrum Krwiodawstwa i...