Dla kogo urlop specjalny? "Psiacierzyński",...
Wolne dla właścicieli psów, osób przemęczonych czy przechodzących trudne rozstanie? Coraz więcej firm...
Znaleziono 77 artykułów
Wolne dla właścicieli psów, osób przemęczonych czy przechodzących trudne rozstanie? Coraz więcej firm...
W Olivia Star w Gdańsku odbyła się 25. jubileuszowa gala Pomorskiej Nagrody "Gryfa Gospodarczego", na...
Siatkarki Gedanii Gdańsk po 15-letniej przerwie zagrają w I lidze. Po zajęciu 4. miejsca w poprzednim...
Zwycięstwem Wikard Rybki Rybnik 1 zakończył się finał Mistrzostw Polski Par Klubowych na miniżużlu, który...
AP Orlen Gdańsk wyjazdowym meczem ze Śląskiem Wrocław 11 sierpnia, rozpocznie 6. sezon w Orlen Ekstralidze...
Polska przegrała z Niemcami 1:3 (1:0) w meczu 4. kolejki grupy 4 dywizji A eliminacji mistrzostw Europy w...
Krajowa Grupa Spożywcza Arka Gdynia w sobotę zmierzy się na wyjeździe z Icon Sea Czarni Słupsk w ostatnim...
- Myślałem, że w kolejnych sezonach będziemy mogli powalczyć o coś więcej, może o medale, mistrza lub w...
- Otrzymałem zaufanie, w górę poszła też pewność siebie. Dzięki temu się rozwinąłem i mogłem pokazać...
Krajowa Grupa Spożywcza Arka Gdynia to młody, ambitny zespół, który jest i będzie niewygodnym rywalem dla...
W Olivia Star w Gdańsku odbyła się 24. gala Pomorskiej Nagrody "Gryfa Gospodarczego 2023", na której...
Niełatwe życie mają rowerzyści, którzy swoją pasję uprawiają w bardziej urozmaicony sposób niż zwykła jazda...
O przyszłość trójmiejskiej koszykówki możemy być spokojni. A tak przynajmniej można przypuszczać po...
W Trójmieście regularnie wystawiane są projekty, w których bierze udział kilku, a nawet kilkunastu tenorów....
Szkoła Gortata Politechnika Gdańsk zdobyła mistrzostwo Polski koszykarek do lat 19., wygrywając finał na...
W styczniu tego roku na pomorskim rynku byli obecni pracownicy z Ukrainy. Od lutego są... uchodźcy. To...
W sklepach i w kampaniach reklamowych mamy już święta. A na rynku pracy? Ruszyły sezonowe rekrutacje. Na...
Trefl Sopot zainauguruje sezon w sobotę, 24 września. O godz. 17:30 zagra na wyjeździe z Twardymi...
W Polsce długi ma już prawie 2,4 mln osób. Często są one windykowane z ich wynagrodzenia. Przełożony nie...
Jak wynika z raportu SeniorApp, liczba osób zainteresowanych dodatkową pracą od stycznia do czerwca br....