Gdzie znaleźć nowych znajomych, będąc po trzydziestce?
Żyjemy w świecie paradoksów. Z jednej strony internet i social media sprawiają, że mamy ułatwiony kontakt z...
Znaleziono 164 artykuły
Żyjemy w świecie paradoksów. Z jednej strony internet i social media sprawiają, że mamy ułatwiony kontakt z...
Weekend, 25-26 stycznia, w Trójmieście zapewni wiele możliwości spędzenia czasu w aktywny sposób....
11 listopada Święto Niepodległości Trójmiasto uczci Biegami Niepodległości - o godz. 9 rozpoczną się biegi....
Jesienne i zimowe weekendy to często nie lada wyzwanie dla rodziców, którzy mają ograniczone możliwości...
- Sportowe życie zacząłem tak naprawdę po pięćdziesiątce i to zmieniło mnie jako człowieka - przyznaje w...
Zbigniew Jacykowski, na co dzień rymarz, ponownie zaczął trenować bieganie w wieku 57 lat, po latach...
Lato, słońce i plaża to połączenie, które przyciąga rzesze turystów. Dla wielu osób wakacje nad morzem nie...
Wielki Maraton Czytelniczy organizowany jest od 14 lat. Przez ten czas wzięło w nim udział ponad 72 tys....
Poznawanie nowych ludzi przez Internet tak bardzo weszło nam w krew, że coraz trudniej przychodzi nam...
- Mam nadzieję, że uda się awansować z Energą Wybrzeżem do PGE Ekstraligi, a jeśli nie, to że moja...
Restauracje, hotele czy kina to punkty, który m.in. możesz znaleźć na internetowej mapie. Niektórzy idą...
Trwają zapisy do Chodu z Listonoszem na 1000 metrów i Biegu Pocztowca na 5 kilometrów. Do ogólnodostępnych...
Chciałbyś trenować lub grać w gry zespołowe, a brak ci kompanów do wspólnych ćwiczeń? Z pomocą przychodzą...
Muzyka jazzowa, studenckie spotkania integracyjne, giełda płyt i winyli, pchli targ, festiwale filmowe i...
W miniony weekend mieszkańcy niektórych ulic na Osowej odnotowali słabe ciśnienie wody lub jej brak. Jednak...
Kolonie z lego, na miotle z Harrym Potterem, z paintballem lub nauką języka obcego, a może z...
Lechia Gdańsk rozpocznie treningi grupowe 6 stycznia. Mimo urlopów, piłkarze do tego czasu realizują jednak...
Dlaczego nie wolno lekceważyć rozgrzewki przed treningiem, co nam daje i jak powinna wyglądać? Czy może być...
Najbliższy tydzień zaskakuje ciekawymi wydarzeniami. Koncert Darii Zawiałow i Ørganka, występy kabaretów,...
Dla jednych głos młodego pokolenia, dla innych nowa fala rapu. Jedno jest pewne - artyści, którzy wczoraj...