Arka Gdynia wicemistrzem Polski do lat 18. 2. miejsce w...
Arka Gdynia została piłkarskim wicemistrzem Polski do lat 18. W meczu, który decydował o tytule i...
Znaleziono 41 artykułów
Arka Gdynia została piłkarskim wicemistrzem Polski do lat 18. W meczu, który decydował o tytule i...
Stoczniowiec Gdańsk jest pierwszą drużyną z Pomorza, która zaliczyła awans. Do V ligi wszedł w wielkim...
Polski Związek Piłki Nożnej pokrywa wynagrodzenie sędziów na szczeblu centralnym, tj. w ekstraklasie, I, II...
Arka Gdynia walczy o utrzymanie w Centralnej Lidze Juniorów. Znacznie do tego celu może przybliżyć się,...
W najbliższy weekend dojdzie do rozstrzygającej kolejki w IV lidze. Po niej 10 drużyn zamelduje się w...
Arka Gdynia i Lechia Gdańsk po rundzie jesiennej znajdują się poza pierwszą ósemką Centralnej Ligi Juniorów...
Jaguar Gdańsk zajmuje trzecie miejsce po rundzie jesiennej w IV lidze, dzięki czemu dwóch piłkarzy trafiło...
- 10 goli to fajny wynik, ale nie zamierzam się zatrzymywać. Gdybym miał powiedzieć: "wow, mam 10 bramek",...
5 z 12 drużyn trójmiejskich awansowało do drugiej rundy Pucharu Polski na szczeblu okręgowym. Awans...
6 z 10 trójmiejskich drużyn awansowało do 1/8 finału Pucharu Polski na szczeblu województwa pomorskiego. W...
5 z 9 trójmiejskich drużyn awansowało do 1/16 finału Pucharu Polski na szczeblu województwa pomorskiego....
W gdańskich stoczniach powstał niejeden naprawdę ciekawy okręt, statek czy żaglowiec. Dziś przedstawimy...
- O transferach rozmawiają prezes i dyrektor sportowy. Ja mogę mieć opinię o piłkarzu, swoje...
Przemysław Trytko związał się z Arką Gdynia kontraktem do końca sezonu. Już jako pełnoprawny napastnik...
W nadchodzący weekend w niższych klasach rozgrywkowych nie zabraknie derbów. W sobotę o godzinie 11 przy...
Jeśli interesuje Cię co dzieje się w trójmiejskiej piłce nie tylko w ekstraklasie, to z pewnością...
W grudniu zdołał pozbierać piłkarzy Lechii po kadencji Thomasa von Hessena i ponownie natchnąć ich do...
Bałtyk Gdynia w zasadzie pożegnał się już z marzeniami o awansie do II ligi, a na domiar złego pod koniec...
Arka Gdynia zajmuje piąte, a Lechia Gdańsk szóste miejsce w grupie zachodniej Centralnej Ligi Juniorów. Do...
Trzy derbowe mecze w trzech różnych klasach rozgrywkowych czekają w najbliższy weekend na kibiców...