Marzec melomana: od jubileuszowego świętowania, po...
Marzec upłynie melomanom głównie pod hasłem jubileuszów - Natalia Walewska będzie świętowała 25-lecie na...
Znaleziono 28 artykułów
Marzec upłynie melomanom głównie pod hasłem jubileuszów - Natalia Walewska będzie świętowała 25-lecie na...
- Tatry nigdy nie były tak blisko Bałtyku - zażartował podczas inauguracji 14. już edycji Sopot Classic...
André Rieu. Nie trzeba być melomanem, żeby znać to nazwisko. Ba! Można być totalnym muzycznym ignorantem, a...
Po bardzo rozrywkowym rozpoczęciu lata, obfitującym w wiele muzycznych uniesień, szykuje się nieco...
To będzie bardzo spokojny grudzień melomana, więc śmiało pogodzimy przygotowania do świąt Bożego Narodzenia...
Piątkowy wieczór upłynął w klimacie "Szampana", wstążek, kwiatów i emocjonalnych piosenek Sanah. Młoda...
Wielu młodych ludzi marzy o karierze estradowej. Dorośli natomiast niejednokrotnie mają żal, że tego...
Odebrał staranne wykształcenie klasyczne i pokazał, że jest artystą wybitnym. Do przekazania miał jednak...
- Wiem, że mam w Polsce wielu fanów, że istnieje kilka fan clubów. Ci ludzie są ze mną i wspierają mnie od...
Bilet na duży koncert to świetny pomysł na prezent dla każdego fana muzyki. Zobacz przegląd największych...
Jeśli ktokolwiek zastanawiał się, na czym polega fenomen Davida Garretta, piątkowy koncert w Ergo Arenie z...
Jedni uważają go za najszybszego skrzypka świata, inni za najprzystojniejszego, jeszcze inni za pioniera i...
Jeśli ktoś, widząc program Tygodnia Niemieckiego sądził, że impreza bez wielkich nazwisk i spektakularnych...
Przede wszystkim: kwiaty, lody i torty z truskawkami. Najpierw z okazji Dnia Matki, a potem - Dnia...
Gale operetkowe w wykonaniu artystów z Ukrainy, wielkie premiery dzieł o tematyce pasyjnej i pokutnej,...
Osiem godzin pracy w miejskich wodociągach, bez żadnych przywilejów z tytułu bycia sportowcem, a potem...
Andrea Bocelli, Małgorzata Walewska, Waldemar Malicki i Filharmonia Dowcipu, Bale Gdańskie, spora dawka...
Przeboje operowe, balet, wielkie święto muzyki fortepianowej, znakomici soliści i dyrygenci, muzyka filmowa...
W wakacje wiele instytucji kulturalnych zawiesza działalność, ale w Trójmieście, na szczęście, można...
Wysoki poziom artystyczny, ciekawy repertuar i znakomici soliści to największe atuty zakończonego w...