Co z izbą wytrzeźwień w Gdyni? "Szukamy...
Jesienią zeszłego roku zapadła decyzja, by do Gdyni wróciła izba wytrzeźwień. Miała zostać otwarta w tym...
Znaleziono 253 artykuły
Jesienią zeszłego roku zapadła decyzja, by do Gdyni wróciła izba wytrzeźwień. Miała zostać otwarta w tym...
Radni dzielnicy Osowa nie poparli pomysłu Michała Kubickiego, mieszkańca tej dzielnicy, na odkorkowanie ul....
Pierwszy krok w kierunku budowy centrum treningowego przez Arkę Gdynia został zrobiony. Klub otrzyma...
"Brakuje mi miejsca. Takiego, żeby wyjść z domu, a jednocześnie nie musieć niczego kupować, żeby tam...
Jak odkorkować Spacerową? Jeden z mieszkańców Osowej proponuje alternatywne rozwiązanie problemów...
Do wydziału inwestycji w gdyńskim magistracie trafił wniosek o wprowadzenie na dwóch ulicach Śródmieścia...
Nowe dłuższe przystanki z nowoczesnymi - choć nie gotowymi jeszcze - wiatami, wygodniejsze perony i...
Masz jeszcze kilka minut do treningu w siłowni lub czekasz na aqua aerobik bądź po zakończonych zajęciach...
- Kocham pulsujące serce miasta i niemal całe życie marzyłam, by mieszkać w centrum. 20 lat zajęło mi, żeby...
Park kieszonkowy przy ul. Władysława IV ma zachęcać do odpoczynku w centrum Gdyni. Wcześniej był tam...
Zakaz sprzedaży alkoholu w sklepach i na stacjach benzynowych na terenie całego Gdańska w godz. 22-6 -...
Zbyt późne diagnozowanie u dzieci zaburzeń rozwojowych sprawia, że tracą one szansę na wyrównanie...
Dłuższe i bardziej pojemne tramwaje oraz kierujący ruchem policjanci - to pomysły na weekendowe korki w...
Centrum Ekoinnowacji Politechniki Gdańskiej będzie jedną z najważniejszych placówek naukowych w Polsce...
Wydawać by się mogło, że wygląd, estetyka i funkcjonalność części wspólnych budynku leżą w interesie...
Czy zapowiadane przez miasto nocne prace przy wymianie nawierzchni na ul. Kielnieńskiej odbyły się bez...
Internetowa rejestracja, nowy system kolejkowy, ale przede wszystkim modernizacja pomieszczeń, w których...
Czy w końcu uda się rozwiązać problem cyklicznie organizowanych w Trójmieście, nielegalnych wyścigów...
Trzy dni. Przeszło 80 wydawnictw. Ponad 100 pisarzy, pisarek i zaproszonych gości z Polski i zagranicy....
Zamknięcie i rekultywacja wysypiska na Szadółkach, budowa spalarni odpadów obok rafinerii, realizacja kilku...