Jak wybrać idealną piłę? Sprawdź piły elektryczne w Media...
Prace ogrodowe, przygotowanie drewna opałowego czy przycinanie gałęzi wymagają odpowiedniego sprzętu, który...
Znaleziono 248 artykułów
Prace ogrodowe, przygotowanie drewna opałowego czy przycinanie gałęzi wymagają odpowiedniego sprzętu, który...
Tuż przed końcem roku w Gdańsku odbędzie się kolejny przegląd najważniejszych filmów ostatnich dwunastu...
Niepłodność to problem, który dotyka coraz większej liczby osób na całym świecie, stając się wyzwaniem...
Już w dniach 21-24 listopada Gdańsk stanie się centrum muzyki filmowej i kina dzięki Festiwalowi Filmowemu...
W dniach 8-11 listopada Gdańsk ponownie stanie się stolicą filmu animowanego, świętując 10. edycję...
Po sprzeciwie radnych Oliwy dotyczącym planowanego buspasa na Spacerowej, magistrat wstrzymuje działania...
Na 80 tys. zł wyceniono szkody autobusu elektrycznego, który brał udział w nietypowej kolizji na...
Tunel strachu ze skutymi kaflami, nieurządzona zieleń z nielegalnym wysypiskiem śmieci, krzywe chodniki,...
Nie wiem, czy mój list skłoni kogoś do refleksji i zastanowienia się następnym razem, gdy w nerwach będzie...
Dacia Sandero Stepway to wszechstronny crossover, który w salonach Grupy Zdunek dostępny jest "od ręki" w...
Wyścigi w Gdańsku to nierozwiązany problem. Średnio siedmiu motocyklistów dziennie kontrolowała lokalna...
Już sam ten dystans pokonywany regularnie od pięciu miesięcy świadczy o tym, że za karę Mevo nie jeżdżę....
Nie trzeba mieć pieniędzy jak lodu, żeby kupić sobie jacht, oczywiście jeżeli się wie, gdzie szukać okazji....
Przed nami dziewięć dni filmowych emocji. Wraz z początkiem wakacji w sobotę, 22 czerwca, startuje 24....
Dwóch młodych chłopaków trzymających się uchwytów przy drzwiach zewnętrznych jadącego pociągu SKM. Takie...
Poleganie wyłącznie na sile własnych mięśni może być czasochłonne i męczące. Dlatego obecnie zarówno...
Po 4-letniej przerwie z regularnymi pokazami wraca Dyskusyjny Klub Filmowy Kurort w Sopocie. W każdą środę...
Od 2021 r. Gdynia może poszczycić się tytułem Miasta Filmu UNESCO. O tym, że "Gdynia kocha film, a film...
Popisywał się na oczach policjantów, a ci go zatrzymali. Po sprawdzeniu okazało się, że ma zakaz...
Autobus gdańskiej komunikacji miejskiej zahaczył o wiatę przystankową, w której pękły szyby. Na szczęście...