Conrado nie wróci do Lechii Gdańsk. Opublikował...
Conrado podtrzymał decyzję o rozwiązaniu kontraktu z Lechią Gdańsk, mimo że klub utrzymywał, iż "nie...
Znaleziono 177 artykułów
Conrado podtrzymał decyzję o rozwiązaniu kontraktu z Lechią Gdańsk, mimo że klub utrzymywał, iż "nie...
Lechia Gdańsk nadal nie potrafi uporządkować stanu klubowych finansów. Z tego powodu straciła kolejnego...
Kto stanie w bramce "Najlepszej Jedenastki Trójmiasta Jesień 2023"? Latem doszło w naszych klubach do...
Bassekou Diabate ma kontrakt ważny do 30 czerwca 2025 roku, a Lechia Gdańsk nie skorzystała z piłkarza z...
- Jestem bardzo podekscytowany. To dla mnie duży krok. Kto wie, czy dzięki temu nie będę mógł przebić się...
- Nie ma takich słów, które mogłyby w jakikolwiek sposób nas usprawiedliwić. Mogę tylko przeprosić kibiców....
- Takie mecze są bardzo trudne. Dobrze wiemy, że bez maksymalnego zaangażowania oraz twardej walki nie da...
Kacper Urbański może opuścić Lechię Gdańsk i odejść do klubu z włoskiej Serie A. 16-letnim wychowankiem...
Zlatan Alomerović stał się w Lechii Gdańsk specjalistą od rozgrywek Pucharu Polski. 24 lipca na Lublin...
Oskar Zawada nie zagra w Arce Gdynia w następnym sezonie. Napastnik był wypożyczony z Wisły Płock do końca...
Ruszyły transfery w trójmiejskich klubach. Kamil Mazek został piłkarzem Arki Gdynia, a Fredrik Helstrup,...
Lechia Gdańsk - Arka Gdynia. 44. derby Trójmiasta zakończą 27. kolejkę PKO BP Ekstraklasy, która wznowiła...
Komitet Wykonawczy UEFA, który obradował na zasadzie video konferencji, wbrew oczekiwaniom nie podjął...
Lechia Gdańsk obcięła wynagrodzenia w klubie zaczynając od zarządu, który na czas do końca roku zrezygnował...
Rafał Pietrzak zagra w Lechii Gdańsk. 28-letni lewy obrońca podpisał kontrakt do 30 czerwca 2023 roku. Były...
Lechia Gdańsk pozyskała dwóch nowych pomocników. Egzon Kryeziu, 19-letni Słoweniec, który występuj na...
Kristers Tobers na pierwszym piłkarskim treningu zdobył sześć bramek i zaczynał jako napastnik. Z biegiem...
Łukasz Zwoliński już trenuje z Lechią Gdańsk i przygotowuje się do debiutu, który ma nastąpić 14 lutego w...
- Nikt ze mną nie rozmawiał w sprawie przywrócenia do pierwszej drużyny - mówi Sławomir Peszko, przesunięty...
Lechia Gdańsk pozyskała dwóch piłkarzy. Łukasz Zwoliński i Bartosz Kopacz podpisali kontrakty od 1 lipca...