Isuzu D-Max - japoński pickup bez kompleksów
Ten pickup od lat był w cieniu swoich bardziej znanych konkurentów. Niedoceniany i często pomijany. A to...
Znaleziono 9 artykułów
Ten pickup od lat był w cieniu swoich bardziej znanych konkurentów. Niedoceniany i często pomijany. A to...
Jeśli aktualnie jesteś na etapie szukania pickupa, to mamy dla ciebie interesującą propozycję. To wciąż...
Mercedes-Benz wypełnia rynkową niszę i do swojej oferty pełnej limuzyn, SUV-ów i roadsterów dorzuca......
Trójmiejska stocznia Green Dream Boats na początku Nowego Roku zaprezentowała wieloosobową łódź solarną,...
Taki zakup nie ma nic wspólnego z rozsądkiem. Kabriolety nabywamy wyłącznie oczami, bez względu na cenę. W...
Mało kto pamięta, że te japońskie auta sprzedawano legalnie w Trójmieście jeszcze przed stanem wojennym i...
Nowy Isuzu D-Max bardzo często musi znosić porównania do swojego poprzednika. Głównie za sprawą...
Kiedy docierały do mnie zachwyty osób mających styczność z Mazdą MX5, kręciłem nosem i burczałem z...
Gdy nagle wraca zima, zacina mokry śnieg, dokuczliwy wiatr chłoszcze po plecach, a temperatura oscyluje w...