Znani nie tylko w Trójmieście. Zagraniczni fani pokochali...
Artyści znani z trójmiejskiej sceny muzycznej pojawiają się regularnie na zagranicznych salach...
Znaleziono 22 artykuły
Artyści znani z trójmiejskiej sceny muzycznej pojawiają się regularnie na zagranicznych salach...
Po raz kolejny wybrano najlepsze trójmiejskie płyty. Rok 2022 obfitował w wiele bardzo dobrych lokalnych...
Karuzela gdańska to popularny przystanek turystów i spacerowiczów na Targu Rybnym. Podobnie udekorowane...
Iggy Pop, legenda muzyki, ojciec chrzestny punk rocka, autor tekstów, aktor oraz... oddany fan zespołu...
"B Flat A", najnowszy album zespołu Trupa Trupa, ujrzał światło dzienne. To kolejne wydawnictwo...
Gdański zespół Trupa Trupa szykuje się do wydania kolejnego albumu. Płyta "B Flat A" ujrzy światło dzienne...
Måneskin, włoskie objawienie ostatnich miesięcy, dołącza do wykonawców, którzy pojawią się na...
Zdechły Osa, Kaśka Sochacka, Siksa, Trupa Trupa, Belmondawg, Tomasz Chyła Quintet, Alfah Femmes,...
Koniec roku. Czas podsumowań. Jednak tym razem jest to zadanie o wiele trudniejsze niż kiedykolwiek...
Ich muzyka jest melancholijna i spokojna, a w swojej twórczości odwołują się najczęściej do miłości. Polish...
Poeci Rocka to widowisko muzyczne, podczas którego gwiazdy polskiej muzyki rozrywkowej wykonują utwory...
Trójmiejska scena muzyczna od dekad stanowi jedną z najważniejszych odnóg polskiego przemysłu...
"Run Like A Villain" to pierwszy singiel promujący reedycję płyty "Zombie Birdhouse" Iggy'ego Popa. Autorką...
W nadchodzącym tygodniu czekają nas seanse filmowe w letnich kinach plenerowych, festiwale teatralne i dużo...
Festiwal Filmów Kultowych po 19 latach przenosi się z Katowic i po raz pierwszy zawita do Gdańska. Widzowie...
Przyjechałam do Trójmiasta, bo podobał mi się klimat. Ludzie wydawali mi się wyluzowani. Nie byłam w...
Przede wszystkim Noc Muzeów i Noc Restauracji. Po drugie - prapremiera utworu Mykietyna, skomponowanego na...
W środę 27 kwietnia w Centrum św. Jana rozpoczęła się internetowa debata poświęcona sytuacji środowisk...
Wraz z końcem sezonu letniego galerie ponownie budzą się do życia. Pora na nowe wystawy i nowe artystyczne...
- Sama golizna mnie nie podnieca. Muszę dodać coś od siebie. Na przykład trochę krwi - mówi Mariusz...