Mondo. Personalizowane domy miejskie
Oszczędny dom z projektem idealnie dopasowanym do potrzeb rodziny - ze spiżarnią lub pralnią, większą...
Znaleziono 127 artykułów
Oszczędny dom z projektem idealnie dopasowanym do potrzeb rodziny - ze spiżarnią lub pralnią, większą...
Nie ma innej takiej pozycji w zespole Lechii Gdańsk, gdzie równie często dochodziłoby do zmiany zawodników...
Zanim zostanie wbita pierwsza łopata na budowie elektrowni jądrowej na Pomorzu, trzeba przeanalizować...
Elvin Flamingo, gdański artysta sztuk wizualnych, 15 lutego opublikował w mediach społecznościowych list...
Lekarze, pielęgniarki, weterynarze, ale też np. psychologowie - wojsko wymienia listę użytecznych zawodów,...
- W okresie postartowym spełniam się w swojej innej pasji, spędzam dużo czasu w lesie z aparatem...
Po półtora roku wynajmowania mieszkania pani Dominika spóźniła się z opłatą za wynajem kilka dni....
Procesje i nabożeństwa rezurekcyjne, Drogi Krzyżowe i adoracje Grobu Pańskiego, ciemne jutrznie, nieszpory,...
Jeszcze dwa miesiące pozostały do rozpoczęcia rekrutacji do szkół średnich na rok szkolny 2024/2025. To...
Lechia Gdańsk rozpoczyna drugi tydzień zgrupowania w Turcji. Obozy mają to do siebie, że ogrom pracy mają...
Wydawało się, że wśród poważnych polskich polityków panuje zgoda co do budowy pierwszej polskiej elektrowni...
Już 1 września rusza XI edycja kampanii społecznej "Rowerem do pracy i szkoły - Kręć kilometry dla...
Była w pierwszej obsadzie słynnego musicalu "Metro". Po wielkim sukcesie musicalu postanowiła opuścić...
- Przez 20 lat grałem w koszykówkę i byłem w dużo trudniejszych sytuacjach - mówi nam Krzysztof Szubarga na...
- Seniorzy do końca swoich dni powinni przebywać w swojej grupie rówieśniczej. Często słyszymy w ośrodku,...
Niedawno pisaliśmy o tym, że jest nominowany do tegorocznej nagrody Paszporty Polityki dla wybitnych...
Dopiero co podsumowywaliśmy rok 2022 i wskazywaliśmy najważniejsze książki, niedawno pisaliśmy również o...
Sporting Lizbona już dwukrotnie testował 14-letni talent Gedanii 1922 Gdańsk i na tym nie chce zakończyć....
- Zawsze chciałem tu wrócić. PlusLiga była i jest jedną z najlepszych na świecie. Cieszę się, że trafiłem...
- Gołym okiem widać, że na nitce do Gdyni jest wystarczająco dużo miejsca na dwa pasy w obie strony i...