Zgłoszono 17 kandydatów na prezydenta. Kto wystartuje w...
W piątek, 4 kwietnia, o godz. 16 skończył się czas na rejestrację kandydatów na prezydenta w nadchodzących...
Znaleziono 97 artykułów
W piątek, 4 kwietnia, o godz. 16 skończył się czas na rejestrację kandydatów na prezydenta w nadchodzących...
Drzwi dopasowane do indywidualnych preferencji inwestora? Wielość materiałów wykończeniowych, kolorów i...
W tym tygodniu w Trójmieście zabrzmi najsłynniejsza muzyka filmowa, otworzy się nowa scena teatralna we...
Orlen Akademia Sportu Wybrzeże dzięki wsparciu sponsora tytularnego ma ambicje być być najlepszą szkółką...
Najlepsze fotografie prasowe, ekspozycja z okazji setnych urodzin Wisławy Szymborskiej, wielka wystawa...
Politechnika Gdańska została wicemistrzem akademickich mistrzostw Europy w piłce nożnej. Studenci...
Biuro Nieruchomości Goodwill & CO. właśnie świętuje piąty rok swojej działalności na rynku nieruchomości....
Aż 14 medali zdobyła reprezentacja Polski w mistrzostwach Europy w lekkoatletyce. Trzykrotnie na podium w...
Już siedem medali zdobyła lekkoatletyczna reprezentacja Polski w mistrzostwach Europy Monachium 2022 w...
Sensacyjnie rozpoczęły się dla Polski mistrzostwach Europy w lekkoatletyce. Aleksandra Lisowska zaskoczyła...
Paulina Kaczyńska (Pomorze Stargard) i Mateusz Dajnowski (Chojniczanka) wygrali na dystansie 5 km podczas...
49. Memoriał Józefa Żylewicza odbywał się niemal przy stale padającym deszczu, a ponadto było dość...
Czas na zmianę strategii zarządzania problemem COVID-19 - apeluje tzw. branża weselna i domaga się...
O otwarciu delikatesów internetowych w czasie pandemii, wyjątkowej ofercie, która zadowoli każdego...
AZS UG Futsal Ladies w niedzielę o godz. 16 rozpoczną rozgrywki Ekstraligi Futsalu Kobiet. W hali przy ul....
22 zawodniczki i zawodników w dyscyplinach indywidualnych oraz trzy drużyny otrzymały listy gratulacyjne i...
Gimnastyczki UKS Jantaru Gdynia ponownie przywiozły kilka medali. Tym razem popisały się młodziczki, które...
O północy mija termin składania w PKW list z nazwiskami na kandydatów na radnych. W Gdańsku o miejsca w...
Wystawy, warsztaty, pokazy, spotkania autorskie, koncerty i pokazy tańca. To wszystko czeka nas już w...
"Nie mam zbyt dużej dokumentacji tego, co stworzyłam. Zawsze wydawało mi się, że dzieło życia jest jeszcze...