Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Eryk Jóźwiak: Skład z myślą o PGE...
- To silny zespół, taki jaki sobie zaplanowałem. Złożyliśmy go przyszłościowo, a więc tak, aby w razie...
Znaleziono 31 artykułów
- To silny zespół, taki jaki sobie zaplanowałem. Złożyliśmy go przyszłościowo, a więc tak, aby w razie...
Drew Kemp podpisał kontrakt w Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Żużlowiec, który zdobył tytuł mistrza Wielkiej...
Karol Żupiński potwierdził, że nie przedłuży kontraktu w Zdunek Wybrzeże Gdańsk. 18-letni wychowanek...
Lukas Fienhage podpisał kontrakt w Zdunek Wybrzeże Gdańsk. To indywidualny mistrzem świata na długim torze....
Jakub Jamróg został żużlowcem Zdunek Wybrzeże Gdańsk. - Razem z żoną kochamy polskie morze i Gdańsk jest...
Od 1 do 14 listopada potrwa okno transferowe, w którym żużlowcy będą mogli zmienić kluby w polskich ligach....
Niels Kristian Iversen, Wiktor Kułakow, Marcus Birkemose i Tobiasz Musielak to główni kandydaci do...
Eryk Jóźwiak został menedżerem Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Były mechanik m.in. Nickiego Pedersena, Krystiana...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk w niedzielę o godz. 14 podejmie zespół Arged Malesa TŻ Ostrovia. O kolejny udany...
- Czułem się jakby moje starty zostały w skrzynce z narzędziami. Jest mi wstyd - mówi Jacob Thorssell po...
- Było ciężko wybrać skład, bo sparingi stanowią lepszą wykładnię formy. Ze względu na obostrzenia,...
Znamy awizowane składy na mecz Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Unia Tarnów, który rozegrany zostanie w...
Od ćwiczeń na macie judo w Gdańsku i biegów po plaży w Brzeźnie po wyjazdy do Chorwacji i na Wyspy...
Jacob Thorssell znalazł się w składzie Zdunek Wybrzeża Gdańsk na niedzielny mecz żużlowców z PGG ROW...
- Dopiero buduję swoje nazwisko w Polsce, ale Greg Hancock czy Jason Doyle pokazują, że w tym sporcie...
- Nie wróciłem do Gdańska po to, aby wozić "ogony". Klub, kibice i ja sam oczekujemy po mojej jeździe...
Trener Mirosław Berliński zamieszał w składzie Zdunek Wybrzeża Gdańsk przed sobotnim, wyjazdowym meczem z...
- Złamałem rękę krótko przed inauguracją rozgrywek i to było piekło. To zajęło trochę czasu, ale wróciłem i...
Szwedzi i Duńczycy to zagraniczni żużlowcy, na których najczęściej stawiano przy ul. Długie Ogrody. W tym...
- Wcale nie muszę być "tym trzecim". Nie chcę oceniać kolegów. Jestem dobrze przygotowany, a każdego z nas...