Pies-pasażer. Czy może jechać na siedzeniu?
"Mojemu psu wolno" - takie słowa padły z ust kobiety, która podczas jazdy autobusem posadziła psa na...
Znaleziono 186 artykułów
"Mojemu psu wolno" - takie słowa padły z ust kobiety, która podczas jazdy autobusem posadziła psa na...
- Kocham pulsujące serce miasta i niemal całe życie marzyłam, by mieszkać w centrum. 20 lat zajęło mi, żeby...
- Wydaje się, że powoli żart "jadę do Egiptu, bo nie stać mnie na wakacje nad Bałtykiem" możemy przerabiać...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Chciałem wrócić do Gdańska ze względu na podejście do zawodników. W Wybrzeżu się rozmawia, wyciąga się...
W niedzielę 8 grudnia setki motocyklistów w strojach Mikołajów wzięły udział w corocznym przejeździe przez...
Całe szczęście, że na jego drodze stanął rów melioracyjny - kierowca, który wydmuchał 2,7 promila alkoholu,...
Już sam ten dystans pokonywany regularnie od pięciu miesięcy świadczy o tym, że za karę Mevo nie jeżdżę....
Czy oglądanie filmów i seriali w tle może pomagać nam w pracy czy domowych obowiązkach, a nawet w nauce...
Po przeczytaniu tekstu "Rowerzyści: nie dzwońcie na pieszych na chodniku" chciałbym podzielić się swoimi...
"Po wykładach jadę do koleżanki, ona mieszka na Oliwie i potem jedziemy do Przymorza na molo". Większość...
Zauważył na autostradzie kierowcę jadącego wężykiem. Zgłosił to na 112, a potem dzwonił jeszcze 7 razy. Po...
Jednym kanapka zawsze spada posmarowaną stroną na podłogę, inni zawsze wybierają najwolniej przesuwającą...
- Tor będzie naszym handicapem, bo jest bardzo specyficzny i gościom trudno się tu jeździ. Jeśli wszyscy...
Pisarka uwielbiana przez trójmiejskich czytelników, co potwierdzają rokroczne rankingi wypożyczeń...
Z dzieciństwa pamiętam taki obraz: moja babcia, z kubkiem kawy w dłoni i zamyśloną miną pochyla się nad...
Ważne spotkanie we Wrzeszczu. Miejsce umówione, godzina też - więc jadę. Na drogach duży ruch, czas goni....
"Wsiadam i jadę, Fala niesie mnie jak dobry wiatr i prostsze są podróże" - to fragment piosenki, która...
Odroczenie z kwietnia do lipca podwyżek cen biletów komunikacji miejskiej zapowiedziały w czwartek po...
Uruchomienie systemu Fala dla pasażerów komunikacji miejskiej w Trójmieście będzie oznaczać podwyżki cen...