Nadmiar wody w organizmie. Jak sobie z tym poradzić?
Obrzęk, inaczej opuchlizna, zwłaszcza w obrębie twarzy lub kostek, jest oznaką nadmiaru wody w organizmie....
Znaleziono 18 artykułów
Obrzęk, inaczej opuchlizna, zwłaszcza w obrębie twarzy lub kostek, jest oznaką nadmiaru wody w organizmie....
- Próby schudnięcia towarzyszyły mi przez całe życie. Były lepsze i gorsze momenty, co w moim wypadku...
Babcia i dziadek - nie tylko w czasie ich święta - to prawdziwe skarby rodzin, a ich zdrowie i samopoczucie...
W czasach, gdy codzienne obowiązki wysuwają się na pierwszy plan, trudno znaleźć chwilę, by dbać o własne...
Kształtny, jędrny i sprężysty biust jest marzeniem wielu pań. Niezadowolenie z tej części ciała nierzadko...
Presja społeczeństwa spowodowana modą na szczupłą sylwetkę czy indywidualna chęć przywrócenia wyglądu ciała...
Jak dbać o wygląd w ciąży? To szczególny moment w życiu kobiety, który oprócz radości oczekiwania na...
Wiele mówi się o pielęgnacji twarzy i ciała, jednak często dbałość o wygląd piersi pozostaje na dalszym...
Wielogodzinna praca przy komputerze, długie oglądanie telewizji, nieustanne wpatrywanie się w ekran...
W porze zimowej trenują w salkach do treningu funkcjonalnego w Energy Club, a przy sprzyjającej aurze na...
Macierzyństwo jest wspaniałe, ale - nie ukrywajmy - bardzo wymagające. Zmęczenie, nieprzespane noce, zmiany...
"Nie zgadzam się na to, żeby kobiety akceptowały miałkość w swoim życiu erotycznym i chcę tą książką dać im...
Górskie wędrówki, długie podróże, wycieczki plenerowe, sezonowe zabiegi pielęgnacyjne - ciąża to stan...
Wiele młodych mam chce jak najszybciej wrócić do formy sprzed ciąży. Z myślą o nich coraz więcej firm...
Jasmine Tridevil, 21-latka z Florydy, zasłynęła ostatnio z powodu zabiegu, podczas którego dorobiono jej...
Wymarzona figura to nie tylko kwestia genów. Ogromny wpływ na to, jak wyglądamy i jak się czujemy na masz...
Medycyna niekonwencjonalna towarzyszy człowiekowi od najdawniejszych czasów, jednak mimo licznych sukcesów...
Dziś zaczynamy publikację cyklu artykułów, w których mgr Anna Słomkowska z Poradni Dietetycznej Vitamin -...