Lechia Gdańsk w Dubaju. Kadra na zgrupowanie. Szejkowie...
Lechia Gdańsk nie przestaje zadziwiać. W poniedziałek, 17 marca piłkarze wylądowali w Dubaju, choć każdy z...
Znaleziono 226 artykułów
Lechia Gdańsk nie przestaje zadziwiać. W poniedziałek, 17 marca piłkarze wylądowali w Dubaju, choć każdy z...
- W poprzednim sezonie klub odniósł wielki sukces i bardzo chcielibyśmy go ponownie. Chcemy wygrywać tyle...
Reprezentacja Polski siatkarzy przegrała w finale olimpijskim z Francją 0:3. O wiele bliżej wyeliminowania...
Lechia Gdańsk dokonała transferu środkowego obrońcy. Była to potrzeba chwili, gdyż z urazem zmaga sie Elias...
Maksym Chłań wystąpi w turnieju piłkarskim na Igrzyskach Olimpijskich Paryż 2024. Lechia Gdańsk zgodziła...
Lechia Gdańsk we wtorek badaniami medycznymi i testami biegowymi rozpoczęła przygotowania do nowego sezonu...
Lechia Gdańsk wzmocniła się w ofensywie, mimo że podstawowi skrzydłowi już w tym roku zdobyli więcej goli...
- Zmiana ustawienia nie jest żadnym ryzykiem. W poprzednim mikrocyklu wychodziło to bardzo dobrze. Na tę...
Lechia Gdańsk dokonała kolejnej zmiany w tureckich sparingach. Po rezygnacji w ubiegłym tygodniu z gry ze...
Reprezentacja Polski rozpoczyna drugi sezon rozgrywek w Rugby Europe Championship. Wśród 32 powołanych...
Lechia Gdańsk rozpoczyna drugi tydzień zgrupowania w Turcji. Obozy mają to do siebie, że ogrom pracy mają...
Zespoły z niższych lig piłkarskich rozegrały kolejne mecze sparingowe. Ze zwycięstwa mogły się cieszyć...
- Mam nadzieję, że uda się awansować z Energą Wybrzeżem do PGE Ekstraligi, a jeśli nie, to że moja...
- Z tymi zawodnikami, na te pozycje są rozmowy. Będziemy wszyscy mądrzejsi jak już ten człowiek wyląduje i...
Lechia Gdańsk w piątek rozpoczęła przygotowania do rundy wiosennej. Zaczęła je od ogłoszenia dobrej...
Bezpośredni awans Wisła Kraków, mam nadzieję, że z Arką Gdynia. Trzecia drużyna to niespodzianka. Może...
Jaguar Gdańsk przekazał aż 14 piłkarzy na testy do klubów ekstraklasy. Zainteresowanie zawodnikami...
Reprezentacja Polski zaprasza na Narodowy Stadion Rugby na towarzyską bitwę z Armią Brytyjską. Mecz...
Lechia Gdańsk po zmianach właścicielskich postawiła sobie dwa cele. Najpierw uporządkować sprawy sportowe,...
Chód z Listonoszem, który odbył się już po raz dziesiąty oraz Bieg im. Obrońców Poczty Polskiej,...