W niedzielę wybory do dwóch rad dzielnic
Mieszkańcy dwóch gdańskich dzielnic - Stogów i Przymorza Wielkiego - w najbliższą niedzielę, 9 lutego,...
Znaleziono 19 artykułów
Mieszkańcy dwóch gdańskich dzielnic - Stogów i Przymorza Wielkiego - w najbliższą niedzielę, 9 lutego,...
Przez całą niedzielę, 13 października 2024 r., mieszkańcy Gdańska będą decydować o składzie swoich rad...
9 czerwca odbędą się wybory do Parlamentu Europejskiego. Jesteś studentem i planujesz głosować w innym...
9 czerwca odbędą się wybory do Parlamentu Europejskiego. Planujesz głosować w innym miejscu niż to, w...
Za niecałe dwa tygodnie Polacy oddadzą swoje głosy w wyborach do Sejmu i Senatu. Osoby, które chcą dopisać...
21 dni pozostało do wyborów, w których 15 października wybrany zostanie nowy skład Sejmu i Senatu. Gdańscy...
Nieuchronnie zbliżają się wybory parlamentarne i jak zwykle wiele osób zada sobie pytanie: gdzie właściwie...
Jak głosować poza miejscem zamieszkania w 2023 roku? Osoby zainteresowane oddaniem głosu w zbliżających się...
Czy w niedzielnych wyborach prezydenckich padnie rekord frekwencji? Gdyby patrzeć tylko na to, ile osób...
Można się jeszcze dopisywać do spisu wyborców i składać wnioski o zaświadczenia umożliwiające głosowanie w...
W skali Trójmiasta korespondencyjnie w wyborach prezydenckich 28 czerwca zagłosują tylko nieliczni. We...
W niedzielę, 28 czerwca odbędą się wybory prezydenckie. W Trójmieście właśnie trwają intensywne...
Jeśli 13 października, czyli w dniu wyborów parlamentarnych, będziesz przebywał w Trójmieście i chcesz...
Władze Gdańska przedstawiły we wtorek stan przygotowań do zbliżających się wielkimi krokami wyborów...
Jeśli nie będzie cię 13 października w miejscu twojego zameldowania,złóż wniosek o dopisanie do spisu...
- Chciałem podziękować urzędnikom Urzędu Miejskiego w Gdyni za uniemożliwienie mi zrealizowania mojego...
Do polityki po latach przerwy chce wrócić Joanna Senyszyn (Zjednoczona Lewica) i Danuta Hojarska (komitet...
Wybory parlamentarne odbędą się w niedzielę, 25 października. Lokale wyborcze będą otwarte w godzinach...
Gdyński magistrat jako jeden z pierwszych urzędów w Polsce potwierdza profil zaufany ePUAP, który stanowi...