Dusan Kuciak Ligowcem Czerwca. 9 piłkarzy PKO BP...
Do 11 lipca największe zainteresowanie sportowego świata towarzyszy piłkarskim mistrzostwom Europy. Dlatego...
Znaleziono 20 artykułów
Do 11 lipca największe zainteresowanie sportowego świata towarzyszy piłkarskim mistrzostwom Europy. Dlatego...
Polska zajmie zaledwie 21. miejsce wśród 24 uczestników Euro 2020. Zbigniew Boniek w czwartek, 24 czerwca,...
Polska przegrała ze Szwecją 2:3 (0:1) w Sankt Petersburgu, co oznacza koniec złudzeń o dobrym występie na...
Jeśli Polska awansuje do 1/8 finału Euro 2020 to o ćwierćfinał zagra z Chorwacją bądź jedną z drużyn, które...
Polska, jeśli wygra ze Szwecją 23 czerwca w Sank Petersburgu, awansuje do 1/8 finału Euro 2020 bez...
Polska zremisowała z Hiszpanią 1:1 (0:1) w drugim występie podczas Euro 2020. Robert Lewandowski strzelił...
- Jestem przekonany, że możemy wygrać. Zobaczą jak polska husaria broni. Skupiamy się na tym, aby jak każdy...
Gdyby wiara kibiców i ich sympatia do reprezentacji Polski, czego kolejny dowód dali podczas otwartego...
- Nie przyszedłem tutaj, aby mówić, że było coś pozytywnego, bo nie chcę wychodzić na klauna. Popełniłem...
Polska przegrała ze Słowacją 1:2 (0:1) w pierwszy meczu grupy E podczas Euro 2020. W Sankt Petersburgu...
Polska pokonała Japonię 1:0 (0:0) w ostatnim swoim meczu na mundialu w Rosji. Od 79. minuty grał Sławomir...
"Może to będzie trochę brutalne, ale naszą jedyną nadzieją w meczu z Japończykami jest w tym momencie to,...
Reprezentacja Polski przegrała z Kolumbią aż 0:3 (0:1) w Kazaniu, w drugim meczu finałów mistrzostw świata...
"Nasi piłkarze grają w europejskich klubach, więc nie powinniśmy mówić o stresie. Większość jest w gorszej...
Koniec polskich marzeń o pierwszym w historii medalu piłkarzy w mistrzostwach Europy. Biało-czerwoni w...
"Gdy w 2006 roku reprezentacja Polski prowadzona przez Leo Beenhakeera ogrywała w Chorzowie Portugalię 2:1,...
Sławomir Peszko zagrał w trzech meczach Euro 2016 łącznie przez niespełna pół godziny, a Jakub Wawrzyniak...
Grzegorz Krychowiak zapewnił biało-czerwonym awans do ćwierćfinału mistrzostw Europy. To on wykonał...
Mecze piłkarskich reprezentacji Polski i Anglii do lat 18 zarówno 15 listopada w Gdyni jak i dwa dni...
Kolejny mecz reprezentacji Polski podczas siatkarskich mistrzostw świata zostanie zakodowany przez...