Legia Warszawa - Lechia Gdańsk. John Carver modlił się o...
Lechia Gdańsk u siebie wygrała z Lechem Poznań i Jagiellonią Białystok po 1:0. Jednak w delegacji nie radzi...
Znaleziono 784 artykuły
Lechia Gdańsk u siebie wygrała z Lechem Poznań i Jagiellonią Białystok po 1:0. Jednak w delegacji nie radzi...
- Zawsze sobie stawiałem za cel numer jeden - bezpieczeństwo firmy, czyli stabilizację finansową. Na tej...
Za pierwszym razem myślał, że wysyła kod blik koleżance. Nie zorientował się, że to oszustwo także przy...
Cztery medale zdobyła lekkoatletyczna reprezentacja Polski w Halowych Mistrzostwach Europy Apeldoorn 2025....
Arka Gdynia nadal może trzymać rywali w szachu, jeżeli chodzi o ustawienie na środku obrony. Urazy leczą...
Elvin Flamingo, gdański artysta sztuk wizualnych, 15 lutego opublikował w mediach społecznościowych list...
Arka Gdynia otrzymała pieniądze od KV Kortrijk. Na konto klubu wpłynęło około 700 tysięcy euro. Tym samym...
- Wiemy, jak trudna jest sytuacja w tabeli, ale mamy plan, aby zostać w ekstraklasie - zapewnił John...
Maćkowy: osiedle złożone z 1300 mieszkań, przeznaczone według szacunków dla 3286 mieszkańców, a wraz z nim...
- Potop szwedzki zupełnie się nie przebił do świadomości Polaków, mimo że martyrologia jest wpisana w nas...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
W drugiej grze kontrolnej przed rundą wiosenną Gedania 1922 Gdańsk przegrała w Malborku z Pomezanią 0:1...
Na wygenerowanej przez sztuczną inteligencję twarzy tytułowego bohatera jest wymalowana cała artystyczna...
Lato 1985 roku. W cieniu szarości PRL-u młodzi ludzie z Trójmiasta wyruszają w podróż, która pozostanie w...
Pod kątem jakości to filmy z pierwszej połowy tego roku robiły lepsze wrażenie, ale najwięcej widzów do kin...
- Oczywiście w pełni rozumiem dyskusje na temat tego, co się wydarzyło, jeżeli chodzi o objęcie przeze mnie...
Jesteśmy w Gdańsku w 1945 r. Zbliżają się pierwsze święta Bożego Narodzenia od zakończenia wojny. Centrum...
Wracającym ze zwycięskich wypraw rzymskim generałom organizowano często w stolicy imperium triumfalne...
Ewa Lewandowska (AZS AWFiS Gdańsk) może zostać najlepszą żeglarką świata do lat 21 w 2024 roku. Dotychczas...
Bałtyk Gdynia przegrał na wyjeździe z Wierzycą Pelplin 2:3 (0:2) w 12. kolejce IV ligi. Dwa gole po dwóch...