Dorosłe dzieci i niedojrzali dorośli. Przejmująca powieść...
Rzadko mam okazję pisać tutaj o książkach skierowanych do dzieci i młodzieży, dlatego tym bardziej cieszę...
Znaleziono 70 artykułów
Rzadko mam okazję pisać tutaj o książkach skierowanych do dzieci i młodzieży, dlatego tym bardziej cieszę...
Skateparki to miejsca, w których doskonale mogą się odnaleźć osoby jeżdżące na deskorolkach, rolkach,...
Choć do końca kalendarzowego lata jeszcze dwa tygodnie, chyba każdy z nas poczuł już zbliżającą się jesień....
Przed nami już ostatni weekend wakacji 2024. W Trójmieście na najmłodszych latem czeka sporo atrakcji, to...
Przed nami kolejny weekend wakacji 2024. W Trójmieście w czasie lata na najmłodszych czeka sporo atrakcji,...
Przed nami kolejny weekend wakacji 2024. W Trójmieście w czasie lata na najmłodszych czeka sporo atrakcji,...
Ostatni weekend ferii i urodziny Gdyni będzie można spędzić aktywnie na różne sposoby. Do wyboru będą...
Z jednej strony są wystrzałowe warsztaty z eksperymentami i doświadczeniami. Z drugiej - doskonała zabawa,...
Czy istnieje coś takiego jak idealny stan cywilny? Dla niektórych jest to pełne zaangażowanie w...
Pokazy naukowe, zwiedzanie laboratoriów i science show podczas Nocy Naukowców, festiwal dla miłośników...
Nie mam z tym problemu, że pada deszcz i nie można pójść na spacer czy na plażę. Można, ale z opalaniem już...
Wystawa robotów, niezwykłe eksperymenty z kosmosu, kreatywne warsztaty, a może coś dla miłośników...
Wakacje Pełne Przygód w Adventure Park to propozycja skierowana do wszystkich dzieci i młodzieży w wieku od...
Wakacje czas zacząć! Już w tym tygodniu rozpocznie się letnie szaleństwo. Przed nami imprezy taneczne na...
Wakacje 2023 przed nami. Za niespełna dwa tygodnie dzieci i młodzież będą cieszyć się wolnym czasem. Jak...
Nie tylko wspólne spędzanie czasu, ale także strategiczne planowanie, by wszystko zagrało i każdy był...
Pokój zlokalizowany blisko uczelni, nielimitowane zużycie mediów, ochrona, sale sprzyjające wspólnemu...
Początek września będzie obfitował w liczne festyny w dzielnicach Gdańska. Już w najbliższą sobotę...
Wrzeszcz jest miejscem wyjątkowym. Każdy, kto tam mieszka choć przez chwilę, zakochuje się bez pamięci i...
Podróżnicy mawiają, że wyprawa zaczyna się w chwili, kiedy wychodzi się z domu. To jest ten moment, kiedy...