Mirosław Kudrewicz: Bieganie zmieniło mnie jako człowieka
- Sportowe życie zacząłem tak naprawdę po pięćdziesiątce i to zmieniło mnie jako człowieka - przyznaje w...
Znaleziono 24 artykuły
- Sportowe życie zacząłem tak naprawdę po pięćdziesiątce i to zmieniło mnie jako człowieka - przyznaje w...
Zbigniew Jacykowski, na co dzień rymarz, ponownie zaczął trenować bieganie w wieku 57 lat, po latach...
W najbliższy weekend, 10-11 sierpnia, w Trójmieście będzie można aktywnie spędzić czas na przeróżne...
Marta Łagownik to idealny przykład, że nie warto się poddawać, a dążyć za marzeniami. Jako dziewczyna...
Lotto Challenge Gdańsk przyciągnął prawie tysiąc uczestników. W prestiżowej rywalizacji profesjonalistów na...
Jan Chrzanowski to 19-letni triathlonista, którego przygoda z tym sportem rozpoczęła się dość niedawno,...
Marek Hejnowski to budowlaniec, który startuje w triathlonowych sztafetach. Pływać zaczął po śmierci syna -...
SUP, czyli Stand Up Paddle, w Trójmieście zyskuje na popularności. Zimą są grupy, które codziennie pływają...
Indoor Triathlon Gdynia 2022 w Akademickim Centrum Sportowym Akademii Marynarki Wojennej przyciągnęło ponad...
Trening bez koszulki lub w sportowych stanikach co lato wywołuje dyskusje. Ćwiczący tłumaczą się komfortem....
Alicja Pęczak, Przemysław Miarczyński i Adam Korol to Sztafeta Mistrzów, która wystartuje w Challenge...
Trening zawsze rozpoczyna się w głowie. Można przygotować się do niego lepiej dzięki czytaniu książek...
W cyklu "Aktywna babeczka" dwa tygodnie temu podpowiadaliśmy, jak wrócić do formy po urlopie, a w 33....
Czy podczas treningu w miejscach publicznych możemy kierować się wyłącznie własną wygodą, jeśli chodzi o...
Decyzja zapadła - w nadchodzącym sezonie chcemy spróbować swoich sił w triathlonie. Przed nami wymagające,...
W kalendarzu imprez na styczeń próżno szukać wyścigów rowerowych. Choć do sezonu jeszcze daleko, już teraz...
Zabawę w triathlon zaczyna w Polsce coraz więcej ludzi i to w bardzo różnym wieku. Żeby schudnąć albo...
Sezon triathlonowy trwa praktycznie przez cały rok. Fani tej formy aktywności fizycznej w każdym miesiącu...
W Trójmieście nudzić się nie można, a najlepszym tego przykładem są kolejne atrakcje. Nie tak dawno...
W sobotni wieczór entuzjaści triathlonu zgromadzili się w gdyńskiej restauracji Malika. Bohaterkami...