Widzew Łódź - Lechia Gdańsk. Potrzebna szybka piłka i...
Lechia Gdańsk ze strefy spadkowej PKO BP Ekstraklasy wyrwała się niemal w tym samym momencie co w...
Znaleziono 473 artykuły
Lechia Gdańsk ze strefy spadkowej PKO BP Ekstraklasy wyrwała się niemal w tym samym momencie co w...
Z sześciu trójmiejskich drużyn, które grały w w V rundzie Pucharu Polski na Pomorzu awans do kolejnej rundy...
Przerwa na najniższym poziomie rozgrywek piłkarskim seniorów, które odbywają się pod auspicjami PZPN, trwa...
W spotkaniu towarzyskim reprezentacji U21 rozegranym w tureckiej Antalyi Polska wygrała z Ukrainą 3:2...
- Wszyscy robią swoją robotę i próbujemy wyglądać jak najlepiej na treningach. Warunki są super,...
Blisko pięć miesięcy pauzowały kluby Klasy B, które w najbliższy weekend rozpoczną rundę wiosenną. W grze o...
Tylko Lechia Gdańsk ogłosiła hitowe transfery. Trzecia drużyna po rundzie jesiennej w grupie drugiej...
Sześć medali zdobyli trójmiejscy lekkoatleci w 69. Halowych Mistrzostwach Polski Toruń 2025 w kategorii...
W trzecim meczu w ramach Rugby Europe Trophy Polska zmierzy się z Chorwacją 22 lutego 2025 r. o godz. 16 na...
Karol Czubak zwyciężył w 13. Plebiscycie Trojmiasto.pl na Najlepszego Ligowca Roku 2024 w Trójmieście....
Tylko do północy w niedzielę, 26 stycznia można głosować w 13. Plebiscycie na Najlepszego Ligowca Roku 2024...
- Rekord goli w historii klubu już pobiłem. Dlatego w tym roku liczy się tylko awans, abyśmy w końcu mogli...
- Dam z siebie wszystko, aby "wyciągnąć" ten wspaniały klub z sytuacji, w której się znajduje. Jesteśmy...
Karol Czubak, a za nim kolejni piłkarze: Camilo Mena i Maksym Chłań - tak wygląda czołówka 13. Plebiscytu...
- Diety nie wyrównują nawet tych pieniędzy, które tracimy, bo są niższe niż te, które otrzymujemy w pracy....
- Zaczynałam już w liceum. Później zaczęła się kariera seniorska, a z biegiem czasu moje życie prywatne...
- Czuję się doceniony. Mam tu dobre warunki do życia. Chciałbym tu jeszcze trochę pograć. Najważniejsze...
Lechia Gdańsk w środę, 15 stycznia o godz. 13 czasu polskiego rozegra pierwszy sparing podczas zgrupowania...
W piątek, 3 stycznia odbył się pierwszy trening Arki Gdynia po przerwie zimowej oraz pierwszy, który...
Lechia Gdańsk nadal nie potrafi uporządkować stanu klubowych finansów. Z tego powodu straciła kolejnego...