Korepetycje z niemieckiego. Ile kosztują korepetycje z...
Korepetycje z niemieckiego pozwalają podnieść poziom wiedzy i umiejętności. Podczas indywidualnych zajęć...
Znaleziono 22 artykuły
Korepetycje z niemieckiego pozwalają podnieść poziom wiedzy i umiejętności. Podczas indywidualnych zajęć...
Jak wybrać szkołę językową? Czy warto skorzystać z lekcji próbnych? I wreszcie czy rzeczywiście im człowiek...
Choć egzaminu ósmoklasisty nie można nie zdać, to od jego wyniku zależy przyjęcie do szkoły średniej....
Jak zdać maturę z angielskiego? Co zrobić, żeby skutecznie przygotować się do matury 2022? Co trzeba umieć...
Koniec semestru, ogrom testów i sprawdzianów w szkole, nie najlepsze oceny, brak czasu i nerwy, a tu...
Jak nauczyć się angielskiego? Od czego zacząć naukę angielskiego i jak szybko robić postępy? Chcesz pokonać...
- Przed chwilą rozmawiałem ze znajomą. Córka w II klasie liceum. Zbliża się wycieczka, pojadą tylko dzieci...
Po wielu miesiącach zdalnego nauczania i przerwie wakacyjnej 1.09.2021 roku uczniowie wracają do szkół....
- Nie przewidujemy żadnego podziału na dzieci zaszczepione bądź niezaszczepione. Taki podział byłby dla...
- Na dziś decyzja jest taka, że dzieci wracają od września do szkoły. Jeśli jednak wzrośnie ryzyko...
Dzieci we wrześniu powinny rozpocząć rok szkolny 2021/2022 stacjonarnie - rekomenduje Rada Medyczna przy...
Możliwość rozwoju zawodowego, nawiązywania nowych znajomości i komfortowego podróżowania po świecie. To...
Na niespełna cztery tygodnie przed zakończeniem roku szkolnego do nauki stacjonarnej w szkołach wrócili...
Chyba każdy słyszał o zasadzie 3xZ - zakuć, zaliczyć, zapomnieć, jednak do efektywnej nauki nie tędy droga....
- Do Polski przyleciałem spakowany w dwie torby. Zostałem wybrany w drafcie NHL, ale nie dostałem tam...
Nie od dziś wiadomo, że języków obcych najszybciej uczą się nasze dzieci. Wielu rodziców zastanawia się...
Rozpoczynamy cykl comiesięcznych wywiadów, w których przybliżymy czytelnikom interesujące, niespotykane...
O tym, że praca czasem działa jak terapia, że na swoim też mamy szefa, a jest nim nasz klient, a także o...
Wolontariusze z Brazylii, Australii, czy krajów azjatyckich będą odwiedzać w tym roku trójmiejskie...
Nauka języka dla jednych to "łatwizna", dla innych mozolny i długotrwały proces. Dla wszystkich jednak...